GWK Travelex Amsterdam Centraal (midden tunnel) - Amsterdam

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Amsterdam Centraal Station

Geld wisselen in Amsterdam Centraal Station

Geld wisselen in de regio Amsterdam? Bij onze GWK vestiging op Amsterdam CS kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u naar het buitenland vertrekt. Heeft u nog valuta over wanneer u weer terug bent uit het buitenland? U kunt deze valuta bij onze GWK vestiging op Amsterdam CS tegen een gunstige koers weer terug wisselen.

Houd u er ook rekening mee dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u bij het GWK geld komt wisselen, hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging op Amsterdam CS?

Wilt u weten waar u onze GWK vestiging op Amsterdam CS kunt vinden? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt deze GWK vestiging op Amsterdam CS wanneer u richting de tunnel loopt, in het verlengde van de hoofdingang.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar Amsterdam CS komt om onze GWK vestiging te bezoeken dan moet u er rekening mee houden dat het niet eenvoudig is om in het centrum van Amsterdam te parkeren. U kunt dan het beste parkeren in de parkeergarage die aan de voorzijde van het station ligt.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog tijd over wanneer na uw bezoek aan onze GWK vestiging? U loopt vanaf het station direct het centrum van de stad in. Op 5 minuten loopafstand kunt u door de Jordaan wandelen met haar mooie grachten en oude panden. Het centrum van Amsterdam leent zich natuurlijk ook goed voor een middag winkelen met de Bijenkorf en Kalverstraat op een steenworp afstand van Amsterdam CS.