Contante uitbetaling


Het komt regelmatig voor dat bedrijven en instellingen medewerkers geld moeten uitbetalen. Vaak geeft dat een hoop praktische problemen. Bijvoorbeeld als u geld aan medewerkers of klanten wilt uitbetalen en deze zich op een andere plaats in Nederland bevinden; denk aan transportbedrijven die hun chauffeurs moeten uitbetalen of een sociale dienst die een uitkering contant uitbetaald. Daarnaast is het voor bedrijven en instellingen niet altijd mogelijk of wenselijk om zelf veel cash geld in kas te hebben. In dergelijke situaties kan GWK Travelex uitkomst bieden door de Contante Uitbetaling voor u te verzorgen.

Maatwerk

De procedure voor Contante Uitbetaling aan uw medewerkers vraagt vaak om maatwerk. Zaken zoals legitimatieplicht van de klant, vaststellen referentienummer en/of betalingskenmerk zullen eerst besproken moeten worden, waarna vervolgens de procedure voor de Contante Uitbetaling kan worden afgestemd op de individuele behoefte van onze zakelijke partner.

Meer informatie?

Onze account managers maken graag een afspraak met u, om u te informeren over onze zakelijke diensten. Voor een afspraak of informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales op telefoonnummer: 020 - 569 06 81 of per email: gwksales@travelex.com