Ontvangst contante factuur betalingen


Met GWK Travelex biedt u uw klanten een extra betalingsmogelijkheid: uw klanten kunnen hun rekening contant of met pin betalen aan de balie van iedere GWK Travelex vestiging. Wij noemen deze service "Mr. Pay", een praktische oplossing voor uw bedrijf én uw klanten, zodat u zelf geen kas of balie hoeft te hebben. Snel, veilig en efficiënt.

Hoe werkt het? 

1. De klant betaalt zijn rekening, acceptgiro of betalingsherinnering bij GWK Travelex en ontvangt een uniek genummerd betalingsbewijs.
2. U ontvangt direct een betaalmelding per e-mail waarin ook uw referentienummer staat vermeld. 
3. De betaling is gegarandeerd vanaf het moment van berichtgeving en niet storneerbaar. 
4. GWK Travelex stort de volgende werkdag het dagtotaal op uw bankrekening en stuurt een uitgebreide betaalspecificatie.  

Wat zijn de voordelen?

U ontvangt dagelijks een betalingsoverzicht met uw kenmerk in het gewenste digitale formaat. Bij een spoedbetaling ontvangt u direct een bericht per e-mail of fax op basis waarvan u verzekerd bent van de betaling.

Alle voordelen voor u op een rijtje:

  • Uw klanten kunnen contant betalen bij 50 vestigingen van GWK Travelex.
  • GWK Travelex heeft zeer ruime openingstijden. Veel vestigingen zijn ook 's avonds en in het weekend geopend.
  • U wordt direct geïnformeerd wanneer de betaling is voldaan.
  • De betaling is gegarandeerd en niet storneerbaar. De betaling kan dus niet worden teruggedraaid door uw klant.
  • U ontvangt alle betalingen giraal.
  • Het overzicht van de betalingen via GWK Travelex is direct digitaal te verwerken in uw administratie, wat het incassotraject vergemakkelijkt.
  • Door levering van de dagelijkse overzichten in het door u gewenste format is deze snel in te voeren in uw eigen systeem.
  • U biedt een extra, zeer klantvriendelijke betalingsmogelijkheid.

Meer informatie? 

Onze account managers maken graag een afspraak met u, om u te informeren over onze zakelijke diensten. Voor een afspraak of informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales op telefoonnummer: 020 - 569 06 81 of per email: gwksales@travelex.com