GWK Travelex Nijmegen - Nijmegen

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Nijmegen

Geld wisselen in Nijmegen

Geld wisselen in de regio Nijmegen? Bij onze GWK vestiging in Nijmegen kunt u uw geld tegen een gunstige wisselkoers naar vreemde valuta wisselen voordat u op reis gaat. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt u bij deze GWK vestiging deze valuta snel en gemakkelijk weer terug wisselen naar euro’s. Zorg dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt, hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Nijmegen?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging in Nijmegen het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

De GWK vestiging kunt u vinden binnen in de stationshal van Nijmegen. Het GWK is gevestigd naast de Smullers, recht tegenover de Etos.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt kunt u het beste parkeren in parkeergarage Keizer Karel. Het makkelijkste is om naar het achterste deel van de garage te rijden en daar de trap of lift te nemen. Dit is de snelste route naar de stationshal en onze GWK vestiging.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u na uw bezoek aan onze GWK vestiging nog tijd over? Een bezoek aan de Lange Hezelstraat in het centrum van Nijmegen is dan zeer de moeite waard. Helemaal als u houdt van originele ambachtelijke winkeltjes en speciaalzaken dan moet u hier zeker even langs! Voor een gezellige borrel of goede lunch is de leuke binnenstad van Nijmegen snel en eenvoudig lopend te bereiken.