GWK Travelex Rotterdam Zuid - Rotterdam

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Rotterdam Zuid

Geld wisselen in Rotterdam Zuid

Geld wisselen in de regio Rotterdam? Bij onze GWK vestiging in Rotterdam kunt u uw euro’s naar vreemde valuta wisselen voordat u naar het buitenland gaat. Heeft u nog valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt u deze valuta bij onze GWK vestiging tegen een gunstige koers weer terug wisselen.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u bij het GWK geld komt wisselen? Hier kan door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik deze GWK vestiging in Rotterdam?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging in Rotterdam kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt onze GWK vestiging op de Beijerlandselaan in Rotterdam Zuid, tegenover de Media Markt. Deze vestiging ligt niet direct bij een NS station, maar het GWK ligt op 10 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal. Ook eenvoudig te bereiken met trams 20, 23 of 25.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt dan kunt u het beste parkeren in de parkeergarage van de Media Markt, tegenover het GWK. Het is ook mogelijk om betaald te parkeren op de Beijerlandselaan zelf.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog tijd over na uw bezoek aan onze GWK vestiging? De Beijerlandselaan is een drukke straat met genoeg mogelijkheden om even lekker te winkelen, de Media Markt zit er bijvoorbeeld recht tegenover. Verder bevindt het beroemde stadion De Kuip zich op loopafstand, zeker de moeite waard om te gaan bekijken.