Bestel direct

Acties & Promoties - Algemene Voorwaarden

Travelex 'Rate Sale' ( 'Valuta Deal' / 'Wisselkoers Korting') - Algemene Voorwaarden

Een "Rate Sale" is een Travelex online promotie of aanbieding die beschikbaar is voor een bepaalde tijdsperiode, die kan duren van een uur tot enkele dagen.

Travelex kan klanten Rate Sales aanbieden via e-mail, sociale media of via haar websites, partner websites of via partners.

Travelex Rate Sales zijn onderworpen aan de volgende voorwaarden en bepalingen:

  1. Een Rate Sale geldt alleen voor online bestellingen op de Website voor de aangegeven duur. Gelieve er rekening mee te houden dat wegens de tijd die nodig is voor het uploaden van de tarieven op de Website, de Rate Sale op de Website kan verschijnen tot 10 minuten voor de start van de Rate Sale en tot 5 minuten na de afloop van de Rate Sale. Dit is om er zeker van te zijn dat de Rate Sale beschikbaar is voor de volledige duur van de promotie.
  2. Een Rate Sale kan van toepassing zijn op meer dan één wisselkoers op een bepaald moment, afhankelijk van de opgelegde tijdslimieten.
  3. Om in aanmerking te komen voor het Rate Sale tarief hoeft u alleen maar het bedrag van de specifieke valuta in te voeren die onder de Rate Sale op de Website valt - het promotietarief zal automatisch op uw bestelling worden toegepast indien u uw bestelling binnen de aangegeven tijdslimieten afrondt door op "Valuta Bestellen" te klikken.
  4. Indien u niet op "Valuta Bestellen" heeft geklikt voordat de rente Sale eindigt, zult u het volgende bericht ontvangen: "Er heeft een koerswijziging plaatsgevonden, controleer alstublieft uw orderoverzicht aangezien deze gewijzigd kan zijn". Indien u uw bestelling wenst uit te voeren, zal u de nieuwe koers aangerekend worden en niet de promotiekoers onder de "Rate Sale".
  5. Vouchercodes: Er kunnen geen andere promotie- en/of promotiecodes worden toegepast bovenop de valuta-uitverkoop. Meerdere promoties kunnen niet worden gecumuleerd en gecombineerd. Uw promotionele vouchercode wordt NIET weergegeven tijdens de online Rate Sale.

De "Rate Sale" promotietarieven zijn voorkeurs tarieven in vergelijking met het standaardtarief van de dag op GWKTravelex.nl. Als gevolg van constante markt- en valutaschommelingen kunnen de tarieven tijdens de Rate Sale niet worden vergeleken met de tarieven van een andere dag. De Rate Sale tarieven kunnen zonder kennisgeving worden aangepast tijdens de Rate Sale, maar zullen altijd voorkeur hebben ten opzichte van de tarieven die anders beschikbaar zijn op de Website waar de Rate Sale niet van kracht is.