Geldwisselkantoren in Amsterdam

Bent u op zoek naar een geldwisselkantoor in Amsterdam? Kom dan naar één van de GWK Travelex vestigingen die zich in de hoofdstad bevinden. Onze vestigingen zijn te vinden op de grote NS stations verspreid over de stad, makkelijk om even bij ons binnen te lopen wanneer u naar uw werk gaat of voordat u naar het vliegveld vertrekt voor uw reis. Verder vindt u ons ook op populaire locaties in de binnenstad. Denk daarbij aan onze drukbezochte vestigingen rond het Leidseplein, de Kalverstraat en op het Damrak tegenover de Bijenkorf.


Bekijk de GWK Travelex locaties in Amsterdam op een grotere kaart.
 

Geld wisselen in Amsterdam

Onze geldwisselkantoren in Amsterdam kunnen worden gebruikt om direct geld te wisselen. U kunt uw euro’s inwisselen voor een breed assortiment aan buitenlandse valuta tegen een scherpe wisselkoers. Zit de vreemde valuta van uw wens er niet tussen, vraag het aan één van onze baliemedewerkers, de kans is groot dat we deze gewoon voor u kunnen bestellen. Naast het direct inwisselen van uw euro’s kunt u uiteraard ook bij onze geldwisselkantoren in Amsterdam terecht om overgebleven buitenlands geld om te wisselen naar euro's en om uw online bestelling vreemde valuta af te komen halen.

Bestel nu uw buitenlands geld online en profiteer van de beste GWK Travelex koers en 0% provisie!

Buitenlands geld bestellen en afhalen

Voordat u uw online bestelling buitenlands geld doet via onze website is het raadzaam om met onze koersconverter eerst te berekenen hoeveel van die betreffende valuta u krijgt voor uw euro’s. Hier krijgt u de meest actuele koers te zien voor bijvoorbeeld de dollar of het Britse pond. Samen met de historische koersgrafiek kunt u dan bepalen wat het beste moment is om uw bestelling buitenlandse valuta online te doen en deze vervolgens af te halen bij één van onze geldwisselkantoren. Heeft u vragen over de wisselkoers van het buitenlands geld dat u nodig heeft dan kunt u natuurlijk ook altijd even bij een vestiging in Amsterdam binnenlopen, onze baliemedewerkers staan u graag te woord!

Bereken hier hoeveel buitenlandse valuta u voor uw euro’s kunt bestellen!