Home hero arrow

Chileense peso kopen

Bestel Chileense peso met korting online bij de valuta specialist

Chileense peso wisselen

Het langgestrekte Chili is een indrukwekkend land: sneeuw bedekte bergtoppen, ijsblauwe bergmeren en watervallen wisselen elkaar af in het zuiden, terwijl in het noorden de droogste woestijn ter wereld is gelegen. Reist u binnenkort naar Chili? Wissel dan nu genoeg Chileense peso, zodat u zonder zorgen op reis gaat. Online peso’s bestellen is heel eenvoudig!

Tip! Bestel u valuta online en profiteer van een aantrekkelijke korting.

Wissel online euro’s voor Chileense peso

Bestel online Chileense peso en haal uw bestelling op bij een vestiging naar keuze. Bovendien kunt u zelf een datum kiezen waarop u de bestelde valuta op wilt halen. Wij zorgen dat uw bestelling voor u klaarligt!

Wilt u eerst de koers weten voor het omwisselen van euro’s naar Chileense peso voordat u valuta koop? Maak dan gebruik van onze valuta calculator. Online bestellingen zijn bovendien provisievrij, dat is een voordeel wat u € 7,50 kan besparen.

Waar wacht u nog op? Reserveer het gewenste aantal Chileense peso online en profiteer van onze concurrerende wisselkoerstarieven.

Chileense peso (CLP)


De huidige Chileense peso werd in 1975 ingevoerd. De economie van Chili is een van de meeste stabiele van Centraal- en Zuid-Amerika. De laatste jaren is de koers van de Chileense peso dan ook redelijk constant.

De Chileense peso is onderverdeeld in centavodos, wat gelijk is aan centen. Deze worden echter enkel gebruikt in het digitale verkeer. Het briefgeld in Chili bestaat uit briefjes van 1.000, 2.000, 5.000, 20.000 en 50.000 peso.

Chileense peso bestellen
Chileense peso wisselen