Home hero arrow

Qatarese rial kopen

Bestel Qatarese rial online en profiteer van de beste GWK wisselkoers en 0% provisie

Qatarese rial wisselen

Qatar heeft van alles te bieden; toegang tot de zee, furistische steden en luxe barren en hotels. Vergeet geen rials te wisselen om hiervan te genieten. Als u bij GWK Travelex online Qatar rials bestelt profiteert u van een aantrekkelijke korting.

Waar u uw Qatarese rial aan uitgeeft

  • Taxi van Doha International Airport naar centrum van Doha - 22 QAR
  • Cocktail in centrum van Doha - 65 QAR
  • Ticket Acqua Park Qatar - 130 QAR
  • Dagkaart Doha bus - 162 QAR
  • Halve dag woestijn safari - 300 QAR

Koop tegen een voordelige wisselkoers Qatarese rial


Wissel uw euro’s naar Qatarese rial met GWK Travelex en profiteer van onze gunstige wisselkoersen.

Met de valuta calculator van GWK Travelex rekent u gemakkelijk uit hoeveel Qatarese rial u inwisselt voor uw euro’s. Door online uw Qatarese rial te bestellen, bent u altijd verzekerd van onze beste GWK Travelex wisselkoers. Is de koers op de dag dat u uw bestelling afhaalt nog gunstiger? Dan hanteren wij alsnog de koers die het meest voordelig is voor u. Dat maakt het omwisselen naar Qatarese rial wel heel makkelijk!

Tip: controleer van tevoren de historische rial wisselkoersen, zodat u op het juiste moment uw euro’s wisselt voor Qatarese rial.

Qatarese rial (QAR)


De rial is het betaalmiddel van Qatar, een oliestaat in het Midden-Oosten. Het land wordt ook wel geschreven als katar. De rial bestaat uit 100 dirham en is beschikbaar in munten van 25 en 50 dirham. Het papiergeld is beschikbaar in 1, 5, 10, 50, 100 en 500 rial.

Sinds 1980 is de Qatarese rial gekoppeld aan de US dollar. De economie van het land draait vooral op olie. Om niet hiervan afhankelijk te staan investeert Qatar veel in projecten die niets met olie te maken hebben.

Qatar rial bestellen
Qatarese rial wisselen