Bestel direct
Home hero arrow

Overgebleven vreemde valuta inwisselen

Bij GWK Travelex kunt u eenvoudig uw overgebleven buitenlands geld inwisselen voor euro's.

Bent u net terug van uw reis en heeft u nog buitenlands geld over? Geen probleem! Bij GWK Travelex maken buitenlands geld inwisselen voor euro's of een andere valuta net zo gemakkelijk en aantrekkelijk als het kopen van vreemde valuta. Wissel uw overgebleven buitenlands geld eenvoudig in bij een GWK Travelex vestiging bij u in de buurt.

VIND EEN GWK TRAVELEX VESTIGING

Buitenlands geld naar euro's wisselen

Bij GWK Travelex kunt u de meeste valuta waarin wij handelen inwisselen voor euro's of een andere valutasoort naar keuze. Wij accepteren geen muntgeld, alleen buitenlands briefgeld kunt u inwisselen bij GWK Travelex. Bij het inwisselen van uw buitenlands briefgeld hanteren wij geen minimum bedrag.

Kosten
Bij het aankopen van buitenlands geld hanteren wij de actuele wisselkoers en een provisie per valutasoort en hoeveelheid. Bezoek een GWK Travelex vestiging en ontvang op basis van de hoeveelheid te wisselen valuta en de actuele wisselkoers een persoonlijk aanbod.

Vreemde valuta wisselen bij een geldwisselkantoor

Vreemde valuta wisselen bij een geldwisselkantoor

U kunt bij alle GWK Travelex vestigingen in Nederland buitenlands geld inwisselen voor euro’s. Na uw reis kunt u eenvoudig uw buitenlands geld inwisselen voor euro's bij een GWK Travelex vestiging op de luchthavens. Wij hebben vestigingen op Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Schiphol Airport. Ook treft u GWK Travelex vestigingen op andere locaties. Bekijk onze vestigingzoeker vind een vestiging bij u in de buurt.