Bestel direct
Home hero arrow

Valuta inwisselen

Heeft u nog buitenlands geld liggen? Net terug gekomen van vakantie met nog een handvol buitenlandse valuta? Kom dan langs bij een GWK Travelex vestiging om buitenlands geld in te wisselen voor euro’s.

Het blijft altijd moeilijk inschatten hoeveel vreemde valuta u exact nodig heeft tijdens uw verblijf. Bij GWK Travelex maken we buitenlands geld inwisselen tegen uw eigen valuta net zo makkelijk en aantrekkelijk als het kopen van vreemde valuta.

Buitenlands geld naar euro's wisselen

De meeste valuta's waarin wordt gehandeld kunnen worden ingewisseld. Wij accepteren alleen buitenlands briefgeld en helaas geen muntgeld. Er is geen minimum bedrag voor het inwisselen van geld, u kunt alles bij ons terug wisselen voor euro’s. Wilt u zeker weten of de valuta die u in uw bezit heeft worden aangekocht door ons neem dan contact op met onze klantenservice of een GWK Travelex wisselkantoor naar keuze.

Kosten

We hanteren een provisie van 0.75% van het totaalbedrag met een minimum van € 3,95 en een maximum van € 7,50 provisie, als u direct in de vestiging buitenlandse valuta inwisselt, tenzij anders aangegeven in de vestiging. De kosten voor het inwisselen van buitenlands geld voor euro’s zijn hetzelfde als het aankopen van buitenlands geld, direct in een vestiging.

Buitenlands geld naar euro's wisselen

Geldwisselkantoor bij u in de buurt

U kunt bij alle GWK Travelex vestigingen in Nederland buitenlands geld inwisselen voor euro’s, bijvoorbeeld direct bij aankomst op Schiphol Airport. Uiteraard kunt u ook een van onze wisselkantoren in de grotere NS stations bezoeken of in centra van de grotere steden.

Wilt u snel uw buitenlands geld wisselen tegen euro’s? Met de locatiezoeker kunt u eenvoudig een GWK Travelex vestiging bij u in de buurt vinden. Dit is hét adres voor al uw buitenlands geld wissel zaken!

Vind een vestiging
Geldwisselkantoor bij u in de buurt