Bestel direct

Contact gegevens

Heeft u eventueel vragen of suggesties?


E-mail ons

E-mail ons

U kunt uw vraag, suggestie of klacht naar het volgende e-mail adres sturen: klantenservice@travelex.com

Bel ons

Bel ons

U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 - 18.00 bereiken op het volgende nummer: 020 - 31 62 097. Niet bereikbaar tijdens het weekend en feestdagen. Telefonisch kunt u ook een valuta bestelling plaatsen.

Heeft u een vraag over onze Cash Passport prepaid MasterCard?

E-mail het MasterCard Cash Passport team via cardservices@accessprepaidww.com – verstuur nooit uw credit card gegevens via email.

De telefonische klantenservice van Cash Passport is 24 uur per dag bereikbaar: 0800 022 5463

Telefonische bestellingen

Via onze klantenservice is het tevens mogelijk om telefonisch buitenlands geld te bestellen (minimum bestelbedrag aan buitenlandse valuta bedraagt 50 euro). De bestelling zal vervolgens voor u klaarliggen bij de GWK Travelex vestiging van uw keuze. U kunt onze klantenservice via het volgende telefoonnummer bereiken: 020 - 31 62 097

Contact gegevens hoofdkantoor

Vanzelfsprekend kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met het hoofdkantoor van GWK Travelex. Op onderstaand adres kunt u niet terecht voor balie handelingen.

Travelex N.V.
De Entree 47-49, 1101 BH, Amsterdam
Postbus 721, 1000 AS AMSTERDAM
Telefoon: 020 - 569 06 90

KvK-nummer: 33143504
BTW-nummer: NL001546223B01

5 meest gestelde vragen

Naar boven
 • Van wat voor korting profiteer ik als ik online buitenlands geld bestel?

  Als u online uw buitenlands geld bij GWK Travelex bestelt dan betaalt u niet alleen geen provisie, maar u profiteert ook van een gunstigere online wisselkoers. De koers die aan u berekend wordt is die van de door u gekozen besteldatum. Mocht het blijken dat de online koers gunstiger is als u uw bestelling komt afhalen, dan berekenen wij u die koers.

  Bestel direct uw buitenlands geld!

 • Waar vind ik de dichtsbijzijnde GWK Travelex vestiging?

  Met behulp van vestigingszoeker op onze website vindt u adresgegevens, telefoonnummers en openingstijden van onze vestigingen en servicepunten in Nederland. Klik hier

 • Wat zijn de openingstijden van de GWK Travelex vestigingen?

  De openingstijden zijn per vestiging verschillend. Zo is Schiphol bijvoorbeeld langer geopend dan vestigingen in de centra van steden. Klik hier voor meer informatie.

 • Wat zijn de openingstijden van de vestigingen op Schiphol?

  Op Schiphol zijn vier GWK Travelex vestigingen. De vestiging voor de douane (Schiphol Plaza) is 7 dagen per week van 6.00 tot 22.00 geopend. De andere vestigingen bevinden zich achter de douane en zijn alleen te bereiken als u op reis gaat. Bij deze vestigingen kunt u dagelijks terecht tussen 06.00 en 20.30.

 • Wat is het algemene telefoonnummer van GWK Travelex?

  Het algemene informatienummer is 020 - 31 62 097.

Klachten

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u ergens ontevreden over bent horen wij dit daarom graag. U kunt ons hierover schriftelijk of per e-mail bereiken.

E-mail adres

klantenservice@travelex.com

Postadres

Travelex NV
T.a.v. Klantenservice (klachten)
De Entree 47-49
1101 BH Amsterdam

Is uw klacht niet naar tevredenheid opgelost door Travelex Klantenservice? Dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening(KiFiD). Bekijk voor de procedure ons klachtenreglement.