Bestel direct

GWK Travlex contact gegevens

Kom in contact met GWK Travelex vestiging bij u in de buurt

Heeft u eventueel vragen of suggesties?


E-mail ons

E-mail ons

U kunt uw vraag of suggestie mailen naar een vestiging bij u in de buurt. Bekijk de vestiging overzichtpagina voor het e-mail adres van een vestiging bij u in de buurt.

Bel ons

Bel ons

Voor vragen, suggesties of telefonische bestellingen kunt u contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt. Onze vestigingen zijn gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar.

Vreemde valuta bestellen

Bestel eenvoudig uw vreemde valuta online, kies een gewenst afhaalmoment en haal uw bestelling veilig af bij een vestiging naar keuze.

Contact gegevens hoofdkantoor

Vanzelfsprekend kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met het hoofdkantoor van GWK Travelex. Op onderstaand adres kunt u niet terecht voor balie handelingen.

Travelex N.V.
Postbus 721, 1000 AS AMSTERDAM

KvK-nummer: 33143504
BTW-nummer: NL001546223B01

Klachten

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u ergens ontevreden over bent horen wij dit daarom graag. U kunt ons hierover schriftelijk of per e-mail bereiken.

E-mail adres

klacht@travelex.com

Postadres

Travelex NV
T.a.v. Klantenservice (klachten)
PO-box 721, 1000 AS Amsterdam, Netherlands

Is uw klacht niet naar tevredenheid opgelost door Travelex Klantenservice? Dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening(KiFiD). Bekijk voor de procedure ons klachtenreglement.

5 meest gestelde vragen

Naar boven
 • Van wat voor korting profiteer ik als ik online buitenlands geld bestel?

  Als u online uw buitenlands geld bij GWK Travelex bestelt dan betaalt u geen provisie over de bestelde valuta. daarnaast profiteert u van een gunstigere GWK Travelex wisselkoers.

  Bestel direct uw buitenlands geld!

 • Waar vind ik de dichtsbijzijnde GWK Travelex vestiging?

  Met behulp van vestigingszoeker op onze website vindt u adresgegevens, telefoonnummers en openingstijden van onze vestigingen en servicepunten in Nederland.

 • Wat zijn de openingstijden van de GWK Travelex vestigingen?

  De openingstijden kunnen per vestiging verschillen. Bekijk de overzichtspagina voor een vestiging bij u in de buurt en de actuele openingstijden.

 • Wat zijn de openingstijden van de vestigingen op Schiphol?

  De openingtijden van onze vestigingen op Schiphol Airport variërt per vestiging en is afgestemd op de passagiersontwikkeling. Voor de douane kunt u valuta wisselen bij GWK Travelex Schiphol Plaza. Achter de douane kunt u valuta wisselen bij GWK Travelex Schiphol Airside. Klik op de naam van de vestiging om de actuele openingstijden van de wisselkantoren te bekijken.

 • Wat is het algemene telefoonnummer van GWK Travelex?

  Iedere GWK Travelex vestiging heeft een eigen telefoonnummer. Bezoek onze vestigingen overzichtspagina voor het telefoonnummer van een GWK Travelex vestiging bij u in de buurt.