Bestel direct

GWK Travelex online reismagazine

Uw reisvoorbereiding begint hier.

Gaat u binnenkort op reis?

In het Online reismagazine van GWK Travelex leest u alles voor een onbezorgde reis. Van inspiratie voor uw volgende bestemming tot de beste tips en adviezen over geldzaken in het buitenland. U leest het allemaal in ons online reismagazine.

Valuta reisgidsen

Valuta reisgidsen


Van Argentinië tot Zwitserland, wij zijn voorbereid. Per land geven wij een advies over de geldzaken die relevant zijn voor uw volgende reis, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Reisgidsen
Valuta- en reistips

Valuta- en reistips


Alles wat u moet weten voor een onvergetelijke reis, van tips voor een goede reisvoorbereiding tot hoe u het beste uw valuta kan besteden.

Reistips
Reisinspiratie

Reisinspiratie


In ons online reismagazine vindt u heel veel reisinspiratie, van 's-werelds hipste bestemmingen tot onze favoriete reisblogs. Genoeg inspiratie voor uw volgende reis!

Reisinspiratie
Specifieke reizen

Specifieke reizen


Op zoek naar specifiek advies? Of u nu fan bent van een sportreis of van plan bent om een sabbatical te nemen, wij kunnen u op weg helpen.

Specifieke reizen

Geschiedenis van de vakantie

Als u zich ooit afgevraagd heeft hoe de Romeinen vakantie vierden of waar de roemruchte Tudors heengingen op reis dan zult u zeker genieten van onze ‘geschiedenis van de vakantie’. Verdiep u in het verleden en ontdek de eeuwenoude tradities die de vakanties hebben gemaakt zoals we ze nu kennen.

Lees meer
Geschiedenis van de vakantie