Bestel direct
Home hero arrow

Manieren om Geld als Cadeau te Geven: Perfect voor Reizigers

Geld geven hoeft niet onpersoonlijk te zijn. Voor avontuurlijke reizigers en wereldontdekkers is een financieel geschenk een welkome bijdrage aan hun volgende reis. Ontdek deze 8 frisse en creatieve manieren om geld op een unieke manier te schenken.

1. Wegwerpcamera & Reiskaart Cadeau:

1. Wegwerpcamera & Reiskaart Cadeau:

Geef een onvergetelijk reiscadeau door een wegwerpcamera en gepersonaliseerde kaarten bij Kruidvat te bestellen, samen met wat vreemde valuta via GWK Travelex. Dit cadeau is perfect voor het vastleggen van bijzondere momenten en zorgt ervoor dat de reiziger meteen klaar is voor hun avontuur. Voeg een persoonlijk kaartje toe met de boodschap: "Veel plezier op je avontuur! Hierbij wat geld om je zorgeloos de trip te beginnen. Vergeet ook niet met deze camera de mooiste momenten vast te leggen!" Zo geef je een praktisch en doordacht cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

2. Valuta van de Bestemming met Reisgids:

2. Valuta van de Bestemming met Reisgids:

Een uniek en doordacht cadeau voor een reiziger is geld in de valuta van hun bestemming, prachtig gepresenteerd in een reisgids. Dit combineert praktische ondersteuning met inspirerende informatie voor hun reis. Bestel vreemde valuta gemakkelijk om bij GWK Travelex en bestel een passende reisgids via Lonely Planet.

3. Reisdagboek

3. Reisdagboek

Reizen is een prachtige manier om de wereld te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. Wat is er mooier dan deze herinneringen vast te leggen in een reisdagboek? Maar waarom niet een stap verder gaan en een uniek reisdagboek schenken dat niet alleen ruimte biedt om te schrijven, maar ook slimme opbergvakjes heeft voor verschillende valuta's? Koop zo'n reisdagboek bij Bol.com.

4. Reis Survival Kit

4. Reis Survival Kit

Reizen kan vol verrassingen zitten, en een goed samengestelde survival kit kan het verschil maken tussen een kleine tegenslag en een groot probleem. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent die van de gebaande paden afgaat, of gewoon voorbereid wilt zijn op het onverwachte, een survival kit is een must-have. Hier is hoe je een uitgebreide en nuttige survival kit kunt samenstellen, inclusief enkele gadgets, lokale snacks, en verstopt geld. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Bever.

5. Paspoorthoesje met Reisgeld

5. Paspoorthoesje met Reisgeld

Het paspoort is een essentieel item dat goed beschermd moet worden tijdens het reizen. Een stijlvolle en functionele oplossing hiervoor is het aanschaffen van een paspoorthoesje. Bij Bol.com vind je een breed scala aan paspoorthoesjes die niet alleen je paspoort beschermen tegen slijtage en beschadigingen, maar ook extra functies bieden.

Een goed paspoorthoesje heeft ruimte voor reisgeld, creditcards, en andere belangrijke documenten. Dit maakt het een praktische keuze voor elke reiziger. Bovendien voegen deze hoesjes een vleugje stijl toe aan je reisaccessoires, waardoor je altijd georganiseerd en modieus op pad gaat.

Bij Bol.com kun je kiezen uit diverse ontwerpen en materialen,

6. Vliegticket Voucher

6. Vliegticket Voucher

Ontwerp een nep vliegticket of voucher met het beloofde bedrag erop. Dit is perfect voor iemand die zijn reis nog moet boeken. Maak je voucher met Canva, print deze uit en geef het persoonlijk samen met wat vreemde valuta. Canva is een zeer gemakkelijk online designing tool waar eenvoudig, gratis een persoonlijk design kan worden opgemaakt.

7. Airtag met Vreemde Valuta

7. Airtag met Vreemde Valuta

Een van de grootste zorgen tijdens het reizen is het verlies van bagage. Dit probleem kan echter eenvoudig worden voorkomen door een Apple Airtag cadeau te geven. Met een Apple Airtag kun je altijd en overal op afstand zien waar de koffer zich bevindt, waardoor je gemoedsrust hebt tijdens de reis.

Daarnaast is het geven van wat reisgeld een geweldig idee. Dit extraatje zorgt ervoor dat de reiziger voorbereid en comfortabel op weg kan gaan, zonder zich zorgen te hoeven maken over onverwachte uitgaven. Door deze twee geschenken te combineren, zorg je ervoor dat de reis zorgeloos en plezierig begint, met zowel praktische als financiële ondersteuning.

Geef een Apple Airtag en wat reisgeld, en help de reiziger met een vliegende start aan hun avontuur!

8. Powerbank

8. Powerbank

Een powerbank is een fantastisch cadeau voor reizigers die hun telefoon intensief gebruiken voor navigatie en fotografie. Deze handige gadget zorgt ervoor dat ze altijd genoeg batterij hebben om prachtige momenten vast te leggen en de weg te vinden, zelfs tijdens lange dagen van verkenning.

Om het cadeau nog specialer te maken, kun je een persoonlijk kaartje schrijven. Hierin wens je de reiziger een onvergetelijke en veilige reis toe.

Bestel hier vreemde valuta