Bestel direct
Home hero arrow

De meest bijzondere Instagram bestemmingen

Filters zijn niet nodig

De meest bijzondere Instagram bestemmingen

Als je je weleens op Instagram begeeft zie je regelmatig foto’s voorbij komen van de meest prachtige, wonderlijke locaties. We hebben een aantal van deze bijzondere Instagram bestemmingen voor je op een rij gezet.

Banff National Park - Canada

Banff National Park - Canada


Ongetwijfeld één van de meest iconische beelden die vaak terugkomt in de Instagram accounts met de mooiste natuurfoto’s is van het blauwe meer bij Banff. Dit onvoorstelbare heldere water maakt deel uit van het prachtige, uitgestrekte berglandschap van de Rocky Mountains, in het Banff National Park. Elk jaar komen er zo’n 8 miljoen bezoekers speciaal naar deze plek om dit oogverblindende natuurschoon met eigen ogen te bekijken.

Samen met het nabijgelegen Lake Louise is Banff ook een populaire bestemming voor een heerlijke skivakantie, een aanrader om deze schitterende foto’s een realiteit te maken!

Lees meer over Canada
Grindelwald - Zwitserland

Grindelwald - Zwitserland


Er zijn op Instagram ook genoeg accounts die aandacht besteden aan Grindelwald. Dat is niet moeilijk te begrijpen, dit dorp in Zwitserland is zonder twijfel het mooiste dat dit land qua natuur te bieden heeft. In de zomer kun je niet alleen genieten van de idyllische omgeving, het is ook een magneet voor bergsporters van over de hele wereld, vanwege de mythische noordelijke bergwand van de nabijgelegen Eiger.

Vanuit Grindelwald kun je een bijzondere treinreis maken. Via een zeven kilometer lange tunnel door de bergwand van de Eiger kom je uit bij station Jungfraujoch, het hoogstgelegen treinstation van Europa.

Lees meer over Zwitserland
Ko Samui - Thailand

Ko Samui - Thailand


Foto’s met veel kleur doen het altijd goed op Instagram. Het is daarom niet verwonderlijk dat het Thaise eiland Ko Samui één van de meest gefotografeerde Instagram bestemmingen is. De blauwe zee, de gouden kleur van de Big Buddha, de groene kleur van de planten en bomen in het Ang Thong National Marine Park en de fonkelwitte zandstranden, het leent zich ook wel erg goed voor een prachtige foto. Door het massatoerisme zal het vandaag de dag een uitdaging zijn om dit natuurschoon vast te leggen zonder iemand op de foto!

Ko Samui is, na Pukhet en Ko Chang, het op twee na grootste eiland van Thailand, maar wat toerisme betreft zeker het drukst bezocht.

Lees meer over Thailand
Dubrovnik - Kroatië

Dubrovnik - Kroatië


Naast het feit dat een prachtige, idyllisch kustplaatsje is, vind je Dubrovnik met name vaak terug op Instagram wanneer het over de populaire tv-serie Game of Thrones gaat. Deze parel aan de Kroatische kust is namelijk het decor voor één van de steden die veelvuldig in de serie voorbijkomt. Je kunt zelfs een Game of Thrones toer maken door de stad, langs alle plekken die je ook in de serie terugziet.

Naast deze toeristische trekpleister is Dubrovnik ook gewoon een schitterende stad die bekend staat om de knusse straatjes, mooie pleinen en lekkere stranden, absoluut een aanrader!

Lees meer over Kroatië