Bestel direct
Home hero arrow

Kerstinkopen doen in Londen

Shop op de leukste locaties in de Engelse hoofdstad

Van klassieke kerstmarkten tot volledig verlichte etalages, London licht elkaar jaar helemaal op in de gezellige decembermaand. Shoppen in Londen voor de Kerst is een feest, GWK Travelex weet waar u moet zijn om alles uit de huidige, gunstige wisselkoers te halen.

Covent Garden

Covent Garden


Als u van een échte Kerstsfeer houdt met alles erop en eraan, dan is Covent Garden absoluut de eerste plek waar u langs moet gaan wanneer u in Londen bent voor uw Kerstinkopen. Wanneer u iets speciaals voor iemand in gedachten heeft kunt u hier shoppen bij grote merken als Burberry, Lulu Guiness en Mulberry. Daarnaast is het hier één groot feest voor de kinderen, met speelgoedwinkels zoals de Disney Store en de Moomin Shop. Wilt u nog meer van de kerstsfeer meepakken dan staat op het centrale plein van Covent Garden één van de grootste kerstbomen van Londen en wordt u vermaakt door straatartiesten die Kerstshoppers warm en enthousiast houden.

Knightsbridge

Knightsbridge


Wilt u overweldigd worden door één van de meest bijzondere Kerstversierde plekken van Londen? Breng dan een bezoek aan de wijk Knightsbridge waar het met 11.500 lampjes verlichte warenhuis Harrods u al van een grote afstand tegemoet straalt. U kunt er bijna vanuit gaan dat u in één keer klaar bent met al uw Kerstinkopen wanneer u hier naar binnen gaat. Met een speciale Kerstwinkel, ingericht met luxe decoraties en chique kerstkransen, de populaire ‘Kerstgrot’ en daarnaast nog eens 300 andere afdelingen heeft Harrods werkelijk alles wat u nodig heeft om u tijdens uw Kerstinkopen helemaal uit te leven.

Kerstmarkten in Londen

Kerstmarkten in Londen


Vindt u de sfeer rondom Kerst belangrijker dan de luxe warenhuizen en winkels in het centrum van de stad? Dan heeft u ruim keuze uit de vele kerstmarkten die tijdens de decembermaand in Londen georganiseerd worden. Een kerstmarkt is ideaal wanneer u uw familie of vrienden met wat meer unieke cadeaus wilt verwennen, zoals handgemaakte juwelen of unieke kunstwerkjes waarmee u helemaal een goede beurt zal maken. Even een break nodig van het inkopen doen? Dan kunt u op deze kerstmarkten overal terecht voor een heerlijke kop warme chocolademelk. Met name de kerstmarkten in Notting Hill en Camden zijn meer dan de moeite waard!

De beste kerstdeals met de huidige pond

De beste kerstdeals met de huidige pond

Gezien de huidige waarde van het Britse pond ten opzichte van de euro is er waarschijnlijk geen beter moment om naar Londen of te reizen voor uw kerstinkopen dan nu het geval is. Met een waarde van rond de 0,81 GBP voor 1 euro, medio september 2019, krijgt u relatief veel Britse ponden voor uw euro. Dat betekent dat uw kerstinkopen in Londen goedkoper zijn dan ooit! Om uw Britse ponden voordelig in huis te halen kunt u ze voor vertrek naar Londen voordelig via de site van GWK Travelex bestellen en afhalen bij een GWK vestiging naar uw keuze, ook op de luchthaven van Schiphol of Rotterdam, wel zo makkelijk.

Bestel hier uw Engelse ponden