Bestel direct

Op stedentrip

Zoveel steden te ontdekken, maar zo weinig tijd.

Zoekt u inspiratie voor uw volgende stedentrip dan hoeft u niet verder te kijken: we hebben voor u een paar van onze favoriete steden verzameld die stuk voor stuk tot de verbeelding spreken en op elk wensenlijstje voor zouden moeten komen!

Hoeveel steden kunt u per jaar bezoeken?

Wenen

Wenen


Vergeet Parijs, vergeet Rome. Wenen staat bij ons met stip bovenaan de lijst met steden die u absoluut een keer gezien moet hebben. Met een ongeëvenaarde cocktail van keizerlijke grandeur en strakke uitstraling presenteert Wenen zich als een stad met eindeloos veel vernieuwende kunstgaleries, alternatieve bars en eeuwen aan rijke historie.

Of u nou wel of niet van koffie houdt, een paar uur doorbrengen in een typisch Weens koffiehuis met een apfelstrudel en Wiener Melange is min of meer een verplicht nummer voor iedereen die deze schitterende stad bezoekt.

Barcelona

Barcelona


Voor heldere, blauwe luchten en uren zon is er geen betere plek te bedenken dan Barcelona. De hoofdstad van Catalonië met haar eigen ontwikkelde stijl is een doolhof van kronkelende straatjes, boetieks en gezellige barretjes.

De hand van Gaudi is overal terug te zien in de stad, met de Sagrada Famiglia en Park Güell als absolute eyecatchers van deze surrealistische architect.

Buenos Aires

Buenos Aires


Buenos Aires, de parel van Argentinië, is een stad die constant gloeit door een innerlijke Latijnse koorts. Verhitte feesten, levendige soulmuziek en de wereldberoemde steak zorgen ervoor dat u door deze stad verleid wordt als geen ander.

Probeer ’s avonds uw beste tango passen uit, proef van de heerlijke, lokale rode wijnen of maak gewoon een wandeling door de kleurrijke wijken terwijl u de indrukken van deze levendige stad inademt.

Bestel hier uw Argentijnse peso’s
New York

New York


New York is een bruisende stad, geschikt voor een bezoek in elk jaargetijde. In ‘The Big Apple’ staat het leven nooit stil, u moet er simpelweg een keer geweest zijn om de energie van deze wereldstad te zelf te voelen. Met beroemde musea als het MOMA en het Guggenheim wordt het niet voor niets de culturele hoofdstad van de wereld genoemd.

Of u nou gaat voor de toeristische trekpleisters als het Empire State Building en Times Square of juist even wilt ontspannen in de groene omgeving van het Central Park, er zijn eindeloos veel redenen om verliefd te worden op New York.

Bestel hier uw Amerikaanse dollars