Bestel direct
Home hero arrow

Vakantiebeurzen najaar 2016

Heeft u nog inspiratie nodig voor een onvergetelijke vakantie?

De zomervakantie is net achter de rug. Dat betekent dat we alweer reikhalzend kunnen uitkijken naar wat 2017 ons te bieden heeft. Hierbij een overzicht van de meest interessante vakantiebeurzen om inspiratie op te doen voor uw volgende reis!

USA Go Wild – 1 & 2 oktober

USA Go Wild – 1 & 2 oktober

In het weekend van 1 en 2 oktober staat de Broodfabriek in Rijswijk compleet in het teken van Amerika tijdens USA Go Wild. Deze beurs is een nieuw ‘All American’ evenement waar Amerika liefhebbers (nog) meer te weten komen over de Verenigde Staten. Het belooft een ware USA-belevenis te worden in smaak, geluid, gevoel en emotie waar men kennis maakt met de Amerikaanse keuken, cultuur en Amerikaanse muziek.

Tickets voor USA Go Wild bedragen EUR 12,50 en zijn inclusief GRATIS entree voor de National Parks film in het Omniversum. Via GWK Travelex zijn er vrijkaarten te verkrijgen/winnen voor dit event. Kijk daarom snel op onze Facebook pagina.

Meer informatie

Verre Reizen Event – 22 & 23 oktober

Wilt u graag eens een verre reis maken, maar heeft u nog geen idee waar naartoe? Laat u eind oktober inspireren tijdens het Verre Reizen Event. Alleen al de locatie van deze beurs zal u uitdagen om alles uit uw verre reis te halen, het vindt namelijk plaats in de Fokker Terminal in Den Haag, een plek waar al honderd jaar geleden gedroomd werd over reizen naar exotische oorden aan de andere kant van de wereld. U vindt hier inspiratie over ruim 180 verre bestemmingen, toegelicht door ervaren reisspecialisten.

Genieten van luxe of avontuurlijk en sportief, met de camper, motor of op de fiets? U kan alle kanten op met de bestemmingen die u op het Verre Reizen Event tegenkomt!

Meer informatie
Verre Reizen Event – 22 & 23 oktober
Vakantiebeurs N-H – 6 november

Vakantiebeurs N-H – 6 november

Na een succesvol openingsjaar vindt op 6 november in Heerhugowaard alweer de tweede editie plaats van de Vakantiebeurs N-H. Als er één vakantiebeurs is om goed in de vakantiestemming te komen, dan is het wel de Vakantiebeurs N-H. Exposanten en reisspecialisten vanuit de hele wereld zorgen op deze dag voor vermaak en inspiratie met prachtige presentaties, films en onderhoudende reisverhalen.

Heeft u al een idee waar u naartoe wilt dan kunt hier uiteraard ook rechtstreeks een afspraak maken met een specifieke reisaanbieder om direct uw droomreis naar een verre bestemming samen te stellen. Op de Vakantiebeurs N-H vindt u gegarandeerd de verre bestemming die het beste bij u past!

Meer informatie

Vakantiebeurzen Breda - 18 december

Elk jaar organiseert reisburo Relik & van Hooft de Vakantiebeurs Breda. Ook dit jaar zijn er weer tal van reisorganisaties uit binnen- en buitenland gestrikt om op 18 december bij Strand Binnen/Tramsingel in Breda de mooiste vakantiebestemmingen voor 2017 aan u te laten zien. De Vakantiebeurs Breda staat bekend om haar diversiteit van reizen. Cruises naar exotische oorden, sportieve rondreizen via ongebaande wegen of ongekende luxe en ontspanning met fonkelwitte stranden en helblauw water, u kunt op de Vakantiebeurs Breda letterlijk alle kanten op.

Als klap op de vuurpijl wordt er onder alle bezoekers van de beurs ook nog eens een prachtige reis verloot. Nog meer reden om deze leuke vakantiebeurs te bezoeken!

Meer informatie
Vakantiebeurzen Breda - 18 december

Wanneer u op reis gaat naar een verre bestemming dan is het altijd handig wat cash geld bij u te hebben voor de zekerheid. Om u optimaal voor te bereiden kunt op deze beurzen daarom ook bij GWK Travelex terecht (behalve bij USA Go Wild), we zullen u adviseren over alles wat met geld te maken heeft wanneer u van plan bent een verre reis te gaan maken!