Bestel direct

Romantiek op reis

Een overzicht van de meest romantische bestemmingen ter wereld

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om naar toe te gaan met uw geliefde?

Van paradijselijke stranden tot stedentrips die bol staan van romantiek, hieronder een aantal van onze favoriete bestemmingen waar uw hart ongetwijfeld sneller van gaat kloppen.

Venetië

Venetië


Kunt u iets bedenken dat nóg romantischer is dan over de kanalen van Venetië te varen in een gondel, alleen met uw geliefde? Overdag kunt u wandelen over de vele bruggen, door kleine straatjes en genieten van het indrukwekkende San Marco plein, ’s avonds is het een plek om te genieten van het echte Italiaanse leven met heerlijk eten onder een hemel vol sterren.

In deze betoverende stad is het makkelijk om weer net zo verliefd te worden als vroeger…

Dubrovnik

Dubrovnik


Wilt u tijd doorbrengen met uw geliefde in een ware sprookjeswereld dan is geen betere plek denkbaar dan de schitterende kustlijn van Dubrovnik.

Het oude centrum van Dubrovnik is geplaveid met kleine steentjes en combineert een barokke uitstraling met middeleeuwse charme. Het is dé perfecte plek voor een diner bij kaarslicht gevolgd door een wandeling langs de kades waar de rijken en beroemden der aarde hun jachten hebben aangemeerd.

Bestel hier uw Kroatische kuna
Istanbul

Istanbul


Door de exceptionele ligging van de stad staat Istanbul symbool voor twee compleet verschillende werelden, het is de plek waar het Oosten het Westen ontmoet.

De warmte van de mensen, de extravagante geuren van de lokale kruidenmarkten en de wandelroutes langs de Bosporus geven de stad een uitzonderlijk romantische sfeer. De idyllische bruggen, het stromende water en de pittoreske huisjes langs de rivier zijn ingrediënten voor een stedentrip die u en uw geliefde nooit meer zullen vergeten.

Bestel hier uw Turkse lira
Saint Lucia

Saint Lucia


Wilt u in februari ook eens van strak blauwe luchten en witte stranden genieten dan zijn de Caribische eilanden voor u gemaakt! Een plek die zeker niet zal teleurstellen is Saint Lucia, met stranden die door velen worden omschreven als de meest idyllische ter wereld.

U zult hier niet veel meer doen dan relaxen en samen met uw geliefde kunnen genieten van de romantische sfeer die Saint Lucia omgeeft.

Kom langs bij een GWK Travelex vestiging voor uw Oost-Caribische dollars.