De specialist in buitenlands geld, money transfers en contant geld

Wereldwijd vertrouwen reizigers op Travelex

37 miljoen klanten per jaar

37 miljoen klanten per jaar

2000 transacties per uur

2000 transacties per uur

1500 vestigingen in 28 landen

1500 vestigingen in 28 landen

1250 geldautomaten wereldwijd

1250 geldautomaten wereldwijd

Geldwisselkantoor GWK Travelex

GWK Travelex (voorheen het Grenswisselkantoor of kortweg GWK) is gespecialiseerd in de groothandel en retailverkoop van buitenlands geld en zakelijke betalingen. De kantoren van GWK Travelex zijn onder meer te vinden op de grotere treinstations, Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Klanten kunnen o.a. voor de volgende diensten terecht bij GWK Travelex:

Op dit moment heeft GWK Travelex 50 vestigingen.

Sinds 2004 is GWK Travelex onderdeel van Travelex, de grootste onderneming in wisselkantoren ter wereld. Wereldwijd heeft Travelex meer dan 1400 kantoren

Grenswisselkantoor

GWK kent een rijke geschiedenis en is al bijna 90 jaar de buitenlands geld specialist van Nederland. De eerste vestiging werd geopend op 1 juli 1927 in het treinstation in Zevenaar door de heer H.W.Th Evers onder de naam De Grenswisselkantoren/GWK. Zevenaar werd gekozen vanwege de grensovergang met Duitsland.

Grens Wissel Kantoor

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden alle bedrijfsactiviteiten gestaakt. GWK is eigendom geweest van de Nederlandse Spoorwegen, MeesPierson en Fortis, alvorens in 2004 Travelex GWK overnam en de naam veranderde in GWK Travelex.

Geldwisselkantoor Travelex

Travelex is wereldwijd marktleider op het gebied van vreemde valuta en helpt meer dan 37 miljoen klanten per jaar. We hebben 1400 vestigingen en 1250 geldautomaten in 26 landen, met name in de belangrijkste luchthavens, in stations en toeristische locaties. Meer dan 40% van 's-werelds reizigers - 1,7 miljard passagiers per jaar - passeren luchthavens waar Travelex opereert , waaronder de belangrijkste gateways in Amsterdam, Beijing, Frankfurt, Londen, Hong Kong, Mumbai, New York, Parijs, Sydney en Tokio. Travelex laat haar wereldwijde netwerk groeien door uitbreiding naar nieuwe markten, zowel autonoom als door acquisities, en door te investeren in nieuwe winkels, geldautomaten en haar online platform.

Enkele van onze partners