Geld wisselen in Rotterdam

Voor het wisselen van buitenlands geld kunt u in Rotterdam terecht bij 4 GWK Travelex vestigingen, waaronder onze vestiging in Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast hebben we ook vestiging in en nabij het NS station Rotterdam Centraal. U kunt bij ons terecht voor zowel het wisselen van euro's naar buitenlands geld, zoals dollars en ponden, als eventuele valuta dat is overgebleven na een vakantie weer inwisselen voor euro's.


Bekijk de GWK Travelex locaties in Rotterdam op een grotere kaart.
 

Grenswisselkantoren Rotterdam

In de grote steden zoals Rotterdam zijn er meerdere grenswisselkantoren te vinden. Om ervoor te zorgen dat er in Rotterdam altijd een grenswisselkantoor dichtbij u in de buurt zit zijn onze vestigingen hier goed verspreid over de stad. Bij elk wisselkantoor kunt u terecht voor het wisselen van euro’s naar vreemde valuta, maar ook voor vragen over de verschillende wisselkoersen zoals de dollarkoers en het Britse pond kunt u bij de verschillende grenswisselkantoren in Rotterdam even binnenlopen, onze medewerkers staan u graag te woord.

Vreemde valuta afhalen in Rotterdam

U kunt natuurlijk altijd langskomen bij één van de grenswisselkantoren in Rotterdam om uw euro’s in te wisselen voor uw gewenste hoeveelheid vreemde valuta. Ook is het mogelijk om via onze site valuta om te rekenen op basis van de actuele wisselkoersen en uw gewenste hoeveelheid vreemde valuta vervolgens voordelig online te bestellen. Uw bestelling kunt u vervolgens bij het dichtstbijzijnde wisselkantoor in Rotterdam ophalen op een moment wat u het beste uitkomt.

Bestel nu uw vreemde valuta online en profiteer van de beste GWK wisselkoers en 0% provisie!

Valuta omrekenen voor uw bestelling

Het is natuurlijk prettig om precies te weten hoeveel vreemde valuta u voor uw euro’s kunt wisselen. Met de koersconverter van GWK Travelex kunt u euro’s naar vreemde valuta omrekenen tegen de meest actuele wisselkoers, maar uiteraard kunt u ook vreemde valuta onderling met elkaar vergelijken, mocht u nog buitenlands geld over hebben van een gemaakte reis. Daarnaast geeft het historische koersoverzicht u een idee over het beste moment om uw geld te wisselen. Mocht u vragen hebben over de koersconverter en de meest actuele wisselkoersen van de vreemde valuta dan kunnen onze baliemedewerkers bij GWK Travelex Rotterdam u daar alles over vertellen!

Bereken hier hoeveel valuta u ontvangt voor uw euro’s