GWK Travelex Almere - Almere

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Almere

Geld wisselen in Almere

Geld wisselen in de regio Almere? Bij onze GWK vestiging in Almere kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u op reis gaat. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt u deze valuta bij onze GWK vestiging tegen een gunstige koers weer terug wisselen.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u bij het GWK geld komt wisselen? Hier kan door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Almere?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging in Almere kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt onze GWK vestiging in de stationshal van Almere CS, naast de bloemenkiosk.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar het GWK komt dan zijn er meerdere mogelijkheden om uw auto te parkeren. Voor het station is een parkeerplaats waar u betaald kan parkeren. In de nabijheid van het station bevinden zich ook een aantal P+R parkeergarages waar er voldoende gelegenheid is om de auto neer te zetten.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog tijd over wanneer u onze GWK vestiging heeft bezocht? Het centrum van Almere is vanaf het station vrij snel en gemakkelijk lopend te bereiken. Een bezienswaardigheid dichtbij de GWK vestiging is de Citadel, een complex met winkels en kantoren. Verder kunt u in het centrum uiteraard ook terecht voor een gezellige lunch in één van de vele horecagelegenheden.