GWK Travelex Amersfoort - Amersfoort

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Amersfoort

Geld wisselen in Amersfoort

Geld wisselen in de regio Amersfoort? Bij onze GWK vestiging in Amersfoort kunt u uw euro’s naar vreemde valuta wisselen voordat u op reis gaat. Heeft u nog valuta over wanneer u weer in het land bent dan kunt u bij deze GWK vestiging ook tegen een gunstige koers deze valuta weer terug wisselen naar euro’s.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt? Hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Amersfoort?

Benieuwd hoe u onze GWK vestiging in Amersfoort het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt de GWK vestiging in Amersfoort aan de buitenkant van het station. Wanneer u het station uitloopt richting de bussen vindt u het GWK aan uw rechterhand, naast de Burger King.

Parkeren

Wanneer u met de auto komt kunt u voor het station parkeren. Dit is een betaald parkeren zone waar u met uw pinpas dient te betalen.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog wat tijd over na uw bezoek aan het GWK? Buiten voor het station bevinden zich ijzeren klinkers in de tegels die u binnen 10 minuten naar het mooie, oude centrum van Amersfoort leiden. Het Lieve Vrouwe Plein met de Lieve Vrouwe Toren is een plek waar u dan zeker even langs moet gaan.