GWK Travelex Amsterdam Centraal (IJzijde) - Amsterdam

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Amsterdam Centraal Station - IJ-zijde

Geld wisselen in Amsterdam Centraal - IJzijde

Geld wisselen in de regio Amsterdam? Bij onze GWK vestiging op Amsterdam CS kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u op reis gaat. Heeft u nog valuta over wanneer u weer terug bent uit het buitenland? U kunt deze valuta bij onze GWK vestiging tegen een gunstige koers weer terug wisselen naar euro’s.

Houd u er ook rekening mee dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u bij het GWK geld komt wisselen, hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik deze GWK vestiging op Amsterdam CS?

Wilt u weten waar u onze vestiging op Amsterdam CS kunt vinden? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt onze GWK vestiging aan de achterzijde van Amsterdam CS, aan de waterkant.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt houd u er dan rekening mee dat parkeren in het centrum van Amsterdam niet eenvoudig is. U kunt dan ook het beste gebruik maken van de parkeergarage aan de voorzijde van Amsterdam CS.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Wanneer u van plan bent naar onze GWK vestiging in Amsterdam te komen dan is het een goed idee om dit te combineren met een dagje Amsterdam. Wanneer u het station uitloopt kunt u letterlijk alle kanten op. Een bezoek aan Eye Amsterdam, aan de overkant van het IJ, een middagje shoppen in de Kalverstraat en Bijenkorf of lekker slenteren over de mooie grachten van Amsterdam, er valt genoeg te doen!