GWK Travelex Amsterdam Damrak - Amsterdam

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Amsterdam Damrak

Geld wisselen in Amsterdam

Geld wisselen in Amsterdam? Bij deze centraal gelegen GWK vestiging in Amsterdam kunt u uw euro’s naar vreemde valuta wisselen voordat u naar het buitenland gaat. Heeft u bij terugkomst nog valuta over dan kunt u bij deze GWK vestiging tegen een gunstige koers deze valuta weer terug wisselen.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt, hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik deze GWK vestiging in Amsterdam?

Benieuwd hoe u deze GWK vestiging in Amsterdam het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt deze GWK vestiging midden in het centrum van Amsterdam op het Damrak. We zijn recht tegenover de Bijenkorf gevestigd direct naast de Kentucky Fried Chicken.

Parkeren

Parkeren in het centrum van Amsterdam is niet eenvoudig, maar komt u toch met de auto naar onze GWK vestiging dan kunt u het beste uw auto parkeren in de parkeergarage van de Bijenkorf, schuin tegenover onze GWK vestiging.

Wat vind ik nog meer in de buurt van deze GWK vestiging?

Wanneer u nog tijd over heeft na uw bezoek aan het GWK dan is er uiteraard nog genoeg te doen in de directe nabijheid. U bevindt zich midden in het winkelgebied met de Bijenkorf en Kalverstraat als meest bekende plekken om te winkelen. Vanaf het Damrak loopt u ook binnen 5 minuten de gezellige Jordaan met haar mooie grachten en smalle straatjes. U kunt vanaf onze GWK vestiging eigenlijk alle kanten op in Amsterdam!