GWK Travelex Arnhem - Arnhem

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Arnhem

Geld wisselen in Arnhem

Wilt u geld wisselen in de regio Arnhem? Bij onze GWK vestiging in Arnhem kunt u voor aanvang van uw reis euro’s naar vreemde valuta wisselen. U kunt bij deze GWK vestiging ook snel en gemakkelijk vreemde valuta weer terugwisselen voor euro’s wanneer u weer terug bent, uiteraard tegen een gunstige koers.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u geld gaat wisselen, hier kan door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Arnhem?

Benieuwd hoe u onze GWK vestiging in Arnhem het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

De GWK vestiging in Arnhem is gevestigd aan de buitenzijde van het station, recht tegenover hotel Haarhuis.

Parkeren

Wanneer u met de auto komt kunt het beste parkeren in parkeergarage Centraal, te bereiken via de Willemstunnel. Wanneer u vanuit de garage de lift naar boven pakt komt u uit in de hal van het station.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog wat tijd over na uw bezoek aan onze GWK vestiging? Het bekende Modekwartier van Arnhem is op loopafstand van het GWK, snel en eenvoudig te bereiken. Hier vindt u allerlei soorten modewinkels, van hoeden tot haute couture. U kunt daarnaast in de binnenstad ook een blik werpen op de historische kelders van de stad en u laten informeren over de rijke historie die de stad Arnhem rijk is.