GWK Travelex Dordrecht - Dordrecht

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Dordrecht

Geld wisselen in Dordrecht

Geld wisselen in de regio Dordrecht? Bij onze GWK vestiging in Dordrecht kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u naar het buitenland gaat. Heeft u nog geld over wanneer u weer terug bent dan kunt u bij deze GWK vestiging de valuta snel en gemakkelijk weer terug wisselen naar euro’s.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt? Hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Dordrecht?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging in Dordrecht het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

De GWK vestiging in Dordrecht bevindt zich in de hal van voorkant van het NS station. Wanneer u voor het station staat is de hoofdingang duidelijk zichtbaar, naast de AH to go. Vanuit de stationshal zelf kunt de ingang nemen naast de AKO.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt, dan kunt u aan de achterkant van het station gratis parkeren op de Nassauweg. Aan de achterkant van het station kunt ook betaald parkeren bij de P+R Markettenweg. Let op: u heeft een OV-chipkaart nodig om van de achterkant van het station naar de voorkant van het station te komen.
Aan de voorzijde van het station is de Johan de Witstraat de dichtstbij gelegen mogelijkheid.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Wanneer u nog tijd over heeft na bezoek van onze GWK vestiging, dan is het zeer de moeite waard om de historische binnenstad van Dordrecht in te lopen. Deze begint al op een steenworp afstand van het station. Even winkelen, een museum bezoeken, een gezellige lunch, u vindt het allemaal op loopafstand van onze GWK vestiging.