GWK Travelex Eindhoven - Eindhoven

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Eindhoven

Geld wisselen in Eindhoven

Geld wisselen in de regio Eindhoven? Bij onze GWK vestiging in Eindhoven kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u op reis gaat. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt deze valuta bij onze GWK vestiging in Eindhoven weer tegen een gunstige koers terug wisselen naar euro’s.

Denkt u er ook aan altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u bij het GWK geld komt wisselen? Hier kan door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Eindhoven?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging in Eindhoven het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U kunt onze GWK vestiging vinden aan de centrumzijde van het station, naast de ticketservice van de NS.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt dan heeft u verschillende mogelijkheden om de te parkeren. U kunt het beste parkeren op de parkeerplaats net voorbij het station aan de rechterkant (centrumzijde) of in de parkeergarage aan de noordzijde (Neckerspoel).

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Wanneer u nog tijd over heeft na uw bezoek aan onze GWK vestiging dan zijn er in de nabijheid van het station nog leuke dingen te doen. Als lichtstad van Nederland is het interessant om een bezoek te brengen aan het Philips museum, binnen 10 minuten lopend te bereiken vanaf het station. Het centrum met de gezellige Markt van Eindhoven loopt u direct binnen vanaf het station.