GWK Travelex Enschede - Enschede

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Enschede

Geld wisselen in Enschede

Geld wisselen in de regio Twente? Bij onze GWK vestiging in Enschede kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u op reis gaat. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt u bij deze GWK vestiging ook tegen een gunstige koers deze valuta snel en gemakkelijk weer terug wisselen naar euro’s.

Denkt u er ook aan dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt, hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Enschede?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging in Enschede het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

Het kantoor van het GWK in Enschede kunt u vinden in de stationshal tegenover de ticketservice van de NS, naast de AKO.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt dan kunt u het beste uw auto neerzetten in de parkeergarage, op 100 meter van het station.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog wat tijd over na uw bezoek aan onze GWK vestiging? Op loopafstand van het station bevindt zich het Muziekcentrum, een podium voor muziek, cabaret en toneel in het hartje van Enschede! De binnenstad van Enschede is ook snel en gemakkelijk lopend te bereiken voor een gezellige borrel of lunch.