GWK Travelex Gouda - Gouda

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Gouda

Geld wisselen in Gouda

Geld wisselen in de regio Gouda? Bij onze GWK vestiging in Gouda kunt u uw euro’s naar vreemde valuta wisselen voordat u naar het buitenland gaat. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent? U kunt deze valuta bij onze GWK vestiging tegen een gunstige koers weer gemakkelijk terug wisselen.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u bij het GWK geld komt wisselen, hier kan door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Gouda?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging in Gouda kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt onze GWK vestiging in de stationshal aan de centrumzijde, gelegen tussen ‘De Broodzaak’ en het NS loket.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt dan kunt u het beste parkeren in de P+R parkeergarage aan de achterzijde van het station. Let wel, de NS-poortjes zijn gesloten, dus u dient wel in het bezit te zijn van een NS- of OV chipkaart om ons via het station te kunnen bereiken. Heeft u die niet dan kunt u gebruik maken van de spoortunnel op de Spoorstraat.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog tijd over na uw bezoek aan onze GWK vestiging? De oude binnenstad van Gouda ligt op loopafstand van het station met bezienswaardigheden als het stadhuis van Gouda, de Kaasmarkt en de Sint-Janskerk. Allemaal op een steenworp afstand van ons GWK kantoor.