GWK Travelex Hengelo - Hengelo

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Hengelo

Geld wisselen in Hengelo

Geld wisselen in de regio Twente? Bij onze GWK vestiging in Hengelo kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u op reis gaat. Heeft u een online bestelling gedaan dan kunt u hier ook uw bestelde valuta ophalen. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt u bij deze GWK vestiging deze valuta ook weer gemakkelijk weer terug wisselen naar euro’s. Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt, hier kan door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Hengelo?

Benieuwd hoe u onze GWK vestiging in Venlo het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U kunt de GWK vestiging in Hengelo vinden in de stationshal aan de centrumzijde, bij de uitgang richting het busstation.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt dan kunt u het beste parkeren achter het station, tegenover het kantoor van Siemens.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog wat tijd over heeft na uw bezoek aan onze GWK vestiging? Een bezoek aan het Twents Techniek Museum HEIM is dan zeker de moeite waard. Het museum, op loopafstand van het station, geeft een goed beeld van de historie van de bloeiende Twentse industrie. U bent vanaf het station ook snel in de gezellige binnenstad van Hengelo.