GWK Travelex Hilversum - Hilversum

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Hilversum

Geld wisselen in Hilversum

Geld wisselen in de regio Hilversum? Bij onze GWK vestiging in Hilversum kunt u uw euro’s naar vreemde valuta wisselen voordat u naar het buitenland gaat. Heeft u nog valuta over wanneer u weer in het land bent dan kunt u bij deze GWK vestiging ook tegen een gunstige koers uw geld weer terug wisselen naar euro’s.

Denkt u er ook aan dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt, hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Hilversum?

Benieuwd hoe u onze GWK vestiging in Hilversum het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt de GWK vestiging in Hilversum aan de buitenkant van het station. Wanneer u voor de ingang van de stationshal staat bevindt het GWK kantoor zich aan uw linkerhand.

Parkeren

Wanneer u met de auto onze GWK vestiging bezoekt kunt het kort parkeren recht voor de ingang van het station. Wilt u wat langer de auto neerzetten dan kunt u het beste parkeren in Q-park Silverpoint, recht tegenover het station.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog tijd over wanneer u bij onze GWK vestiging bent lang bent gekomen? Op loopafstand van het station vindt u gezellige winkelstraten en voldoende horecagelegenheden waar u kunt genieten van een lunch of een kop koffie. Iets verder lopen, maar zeker de moeite waard, is het bekende Mediapark waar u rondgeleid wordt langs de studio’s en de historische van de Nederlandse televisie.