GWK Travelex Maastricht - Maastricht

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Maastricht

Geld wisselen in Maastricht

Geld wisselen in de regio Maastricht? Bij onze GWK vestiging in Maastricht kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u naar het buitenland gaat. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent? U kunt deze valuta bij onze GWK vestiging tegen een gunstige koers weer terug wisselen naar euro’s.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u bij het GWK geld komt wisselen? Hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Maastricht?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging in Maastricht het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt onze GWK vestiging naast de NS ticketservice in de grote hal van het station.

Parkeren

Wanneer u met de auto komt kunt u het beste aan de achterkant van het station parkeren. Daar bevindt zich een parkeerplaats aan de Meerssenerweg waar u met een parkeerschijf een half uur gratis kunt parkeren. Aan de voorkant van het station kunt u tegen betaling uw auto neerzetten.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog tijd over wanneer u bij onze GWK vestiging bent geweest? Vanaf het station loopt u direct het centrum van de stad in. Het Vrijthof met de St. Servaasbasiliek, het Bonnefantenmuseum en de gezellige binnenstad met haar winkels en horecagelegenheden, er is altijd wat te doen in Maastricht, en dat op steenworp afstand van het station.