GWK Travelex Schiphol Mobile Branch (F-pier) - Schiphol

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor op Schiphol Mobile branch(voor de douane)

Geld wisselen op Schiphol Mobile branch

Geld wisselen op Schiphol? Voordat u op reis gaat is het handig om cash geld mee te nemen voor de eerste dagen van uw reis. Bij onze GWK vestiging op Schiphol kunt u uw euro’s wisselen voor de vreemde valuta die u nodig heeft. U kunt uw geldzaken al regelen bij ons GWK Schiphol kantoor die voor de douane gevestigd is. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt u bij deze GWK vestiging ook tegen een gunstige koers deze valuta snel en gemakkelijk weer terug wisselen naar euro’s.

Gaat u nog niet op reis, maar wilt u wel geld wisselen bij deze vestiging, denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

GWK Schiphol Valuta Spoedservice

Heeft u direct vreemde valuta nodig? De Spoedservice van het GWK zorgt ervoor dat u bij de GWK vestiging op Schiphol meteen uw geld kunt meenemen. Zo gaat u toch nog met een gerust gevoel op reis.

Waar vind ik deze GWK vestiging op Schiphol?

Wilt u weten waar u deze GWK vestiging op Schiphol kunt vinden? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U kunt deze GWK vestiging vinden op Schiphol Plaza, Aankomsthal 3. Deze vestiging bevindt zich voor de douane.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt kunt u gebruik maken van alle parkeergarages van Schiphol. Het is raadzaam om dan P2 te gebruiken, deze is het dichtstbij onze vestiging gelegen.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog tijd over na het bezoek aan onze Schiphol vestiging? Schiphol Plaza is een goede plek om nog even te winkelen of een broodje te eten in één van de restaurants voor de douane.

Op deze pagina vindt u de openingstijden en het adres van de GWK Travelex vestiging op Schiphol F Pier. U kunt hier terecht voor buitenlands geld, Western Union money transfer, Mr Pay en nog meer diensten.