GWK Travelex Roosendaal - Roosendaal

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Roosendaal

Geld wisselen in Roosendaal

Geld wisselen in de regio Roosendaal? Bij onze GWK vestiging in Roosendaal kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u naar het buitenland gaat. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt deze bij onze GWK vestiging tegen een gunstige koers weer terug wisselen naar euro’s.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt wanneer u bij het GWK geld komt wisselen, hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging in Roosendaal?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging in Roosendaal het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt onze GWK vestiging in het stationsgebouw van de NS, echter niet rechtstreeks vanaf het perron en de stationshal te bereiken in verband met de toegangspoortjes. Wanneer u voor het station staat ziet u de ingang van het GWK aan de linkerkant van het gebouw.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt dan kunt u het beste achter de fietsenstalling aan de rechterzijde uw auto neerzetten. Het is hier wel betaald parkeren. U kunt ook gebruik maken van de P+R garage aan de linkerzijde van het station.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog tijd over wanneer u bij onze GWK vestiging bent geweest? U loopt vanaf het station meteen het gezellige centrum van Roosendaal in met leuke winkelstraatjes en horecagelegenheden. Winkelcentrum Rosada is dan met name een goede gelegenheid om in Roosendaal te shoppen.