GWK Travelex Rotterdam Airport - Rotterdam

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Rotterdam The Hague Airport

Geld wisselen op Rotterdam Airport

Geld wisselen op Rotterdam Airport? Bij onze GWK vestiging op de luchthaven van Rotterdam kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u op reis gaat. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt u bij deze GWK vestiging op de luchthaven ook tegen een voordelige deze valuta snel en gemakkelijk weer terug wisselen naar euro’s.

Als u op reis gaat heeft u uw legitimatiebewijs als het goed is al bij u, maar denkt u er dit document mee te nemen als u voor de douane blijft? Hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging op Rotterdam Airport?

Wilt u weten waar u onze GWK vestiging op Rotterdam Airport kunt vinden? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt onze GWK vestiging in de centrale hal van Rotterdam Airport tegenover de incheckbalies, tussen de AKO en het reisbureau in. Het kantoor bevindt zich nog voor de douane, dus u kunt uw geldzaken ook nog regelen voordat u vertrekt.

Parkeren

Wanneer u met de auto komt dan kunt u gebruik maken van de parkeermogelijkheden die de luchthaven biedt. Als u alleen voor het GWK komt dan zijn de betaalde parkeerplekken voor de ingang van de centrale hal de snelste optie.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Heeft u nog wat tijd over wanneer u het GWK op Rotterdam Airport heeft bezocht? De luchthaven biedt de mogelijkheid om in de centrale hal wat te winkelen of gebruik te maken van een van onze gezellige horecagelegenheden voor een koffie en/of lunch.