GWK Travelex Rotterdam Centraal - Rotterdam

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Rotterdam Centraal Station

Geld wisselen in Rotterdam Centraal Station

Geld wisselen in de regio Rotterdam? Bij onze GWK vestiging op Rotterdam CS kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen voordat u op reis gaat. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u weer terug bent dan kunt u bij deze GWK vestiging ook tegen een gunstige koers deze valuta snel en gemakkelijk weer terug wisselen naar euro’s.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt, hier kan door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik de GWK vestiging op Rotterdam CS?

Wilt u weten hoe u onze GWK vestiging op Rotterdam CS het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

U vindt deze GWK vestiging in de servicehal aan de voorzijde van het Centraal Station. Een locatie die uiteraard zeer eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken is.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt dan kunt u parkeren naar het kantoor van Nationale Nederlanden. In de buurt van het station bevinden zich ook verschillende parkeergarages waar u gebruik van kunt maken. Houd er wel rekening mee dat het niet goedkoop is om in Rotterdam te parkeren.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Wanneer u nog wat tijd over heeft na uw bezoek aan onze GWK vestiging dan bent u binnen 10 minuten lopend in het centrum van Rotterdam waar u vele kanten op kunt. Winkelen, musea, de Rotterdamse Haven, allemaal leuke bezigheden om wat langer voor in de stad te blijven.