Bestel direct
Home hero arrow

Zakelijke valuta services van GWK Travelex

Uw partner op het gebied van specialistische cash gelddiensten

Een breed scala aan producten en diensten

GWK Travelex biedt bedrijven en instellingen een breed scala aan producten en diensten. Ondanks de steeds verdergaande digitalisering van het betalingsverkeer blijken veel ondernemingen - én hun klanten - nog steeds grote behoefte te hebben aan cash gelddiensten.

GWK Travelex gaat graag een samenwerking voor de lange termijn aan en streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Snelheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid, de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk en vriendelijke, persoonlijke service is wat u van ons kunt verwachten.

Met 50 vestigingen in heel Nederland zijn wij een voor de hand liggende partner op het gebied van specialistische cash gelddiensten!

U kunt bij ons terecht voor de onderstaande diensten:

Meer informatie?

Onze accountmanagers maken graag een afspraak om u te informeren over onze zakelijke diensten. Voor een afspraak of informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales op telefoonnummer: 020-5690681 of per email: gwksales@travelex.com

Een breed scala aan producten en diensten
 • Bestellen cash euro en vreemde valuta

  Heeft u voor uw bedrijf regelmatig contante euro’s of andere valuta nodig? GWK Travelex kan u deze leveren. Als cash geld specialist hebben wij op al onze kantoren ruime voorraden buitenlands geld aanwezig. En indien we de betreffende valuta niet op voorraad hebben, zorgen wij dat deze binnen enkele dagen voor u klaar ligt.

  Als zakelijke klant* plaatst u de bestelling bij de GWK Travelex vestiging van uw keuze en spreekt u gelijk af wanneer u het geld op komt halen. Wanneer u het geld hebt opgehaald wordt de tegenwaarde automatisch van uw zakelijke rekening geïncasseerd. In geval van specifieke wensen gaan wij graag met u om tafel om een maatwerkoplossing te vinden.

  Onze accountmanagers maken graag een afspraak met u om met u de mogelijkheden te bespreken. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Sales op 020-56 90 681 of GWKSales@travelex.com.

  *Voordat u zakelijke klant kunt worden bij GWK Travelex dienen wij eerst het Know Your Customer proces met u te doorlopen. Acceptatie is onder voorbehoud van een positieve beoordeling van de afdeling compliance.

 • Afstorten cash euro en vreemde valuta

  Ontvangt uw bedrijf regelmatig contante Euro’s (> € 100.000 per jaar) of vreemde valuta en wilt u dit graag op uw zakelijke rekening geboekt hebben? Als zakelijke klant kunt u via een waardevervoerder uw contante geld laten afstorten bij GWK Travelex. Wij tellen het vervolgens voor u en zorgen dat het binnen enkele dagen op uw rekening staat.

  Onze accountmanagers maken graag een afspraak met u om met u de mogelijkheden te bespreken. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Sales op 020 - 56 90 681 of GWKSales@travelex.com.

  *Voordat u zakelijke klant kunt worden bij GWK Travelex dienen wij eerst het Know Your Customer proces met u te doorlopen. Acceptatie is onder voorbehoud van een positieve beoordeling van de afdeling compliance

 • Cash to Master

  Heeft u voor uw bedrijf, opererend in de maritieme sector, regelmatig cash euro’s en vreemde valuta nodig? GWK Travelex kan deze, als de specialist in cash geld, moeiteloos leveren en beschikt over een uitgebreide ervaring op het gebied van het leveren van cash diensten aan gerenommeerde bedrijven binnen de maritieme sector.

  Levering van cash

  Als de cash geld specialist beschikt GWK Travelex over een ruime voorraad euro’s en vreemde valuta die wij snel, veilig, efficiënt en tegen scherpe tarieven kunnen leveren, zowel bij u aan boord als op kantoor. Voor het transport maken wij gebruik van een specialist op het gebied van deze Cash to Master Service.

  Contact gegevens

  Onze account managers maken graag een afspraak om u te informeren over onze zakelijke diensten. Voor een afspraak of informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales op telefoonnummer: 020 - 56 90 681 of per e-mail: gwksales@travelex.com.

 • Plaatsing van geldautomaten

  ATM van GWK TravelexOver de laatste jaren zie je een grote verandering in het geldautomaten landschap. Stonden er vroeger vooral geldautomaten van de banken, tegenwoordig zie je een grote diversiteit van geldautomaten van Independent ATM Deployers (IAD's). Deze partijen zijn niet gebonden aan een bank maar werken zelfstandig. Binnen IAD is Travelex een van de wereldspelers. U kunt onze automaten vinden op treinstations, vliegvelden en horeca- en retaillocaties door heel Nederland.

  Travelex zoekt naar nieuwe interessante locaties waar wij onze klanten (voornamelijk toeristen) kunnen bedienen. Travelex automaten kunnen naast euro's ook vreemde valuta uitgeven.

  Mocht u een geschikte locatie hebben waar wij een geldautomaat kunnen plaatsen, dan kunt u contact opnemen met onze Accountmanager ATM's op telefoonnummer: 020 - 56 90 681 of per e-mail: GWKSales@travelex.com.

  Een lobby geldautomaat van Travelex heeft slechts 1 vierkante meter nodig en is daardoor makkelijk in te passen op een locatie.

  Voor vragen en de voorwaarden om een geldautomaat te plaatsen komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen te inventariseren.

 • Valuta bestellen zakelijke Rabobankklanten

  Als zakelijke Rabobankklant kunt u gemakkelijk vreemde valuta bestellen bij GWK Travelex.

  • Keuze uit meer dan 50 populaire valuta;
  • Bestellingen tot € 50.000,00 kunt u eenvoudig online bestellen via onze online valuta bestelservice voor zakelijke Rabobankklanten;
  • Bestellingen boven € 50.000,00 kunnen via uw waardetransporteur bij u worden afgeleverd;
  • Profiteer van 0% provisie en de beste GWK Travelex wisselkoers.

  Afhankelijk van de hoogte van het bestelbedrag is een specifiek bestelproces van toepassing.

  Meer informatie »

Meer informatie?

Onze accountmanagers maken graag een afspraak om u te informeren over onze zakelijke diensten. Voor een afspraak of informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales op telefoonnummer: 020 - 569 06 81 of per e-mail.