Actuele wisselkoersen bij online bestellen

U gaat op reis en wilt online geld bestellen. Dan wilt u natuurlijk de huidige wisselkoersen weten en als u geld wisselt, hoeveel buitenlands geld u ontvangt voor uw euro's. 

Als u online buitenlands geld bestelt bij GWK Travelex betaalt u geen provisie,ontvangt u de beste GWK Travelex wisselkoers en kunt u uw bestelling afhalen bij een van onze vestigingen op de grotere NS stations, in stadscentra of op luchthaven Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport.

Wisselkoers overzicht 

In de wisselkoers tabel ziet u de huidige wisselkoers, maar kunt u ook terug kijken naar de geschiedenis van de valuta. Met de tabel kunt u eenvoudig valuta omrekenen. Naast eenvoudig geld omrekenen kunt u met de valuta calculator snel zien hoeveel vreemde valuta u moet bestellen voor het door u gewenste te wisselen bedrag.

Let op! De onderstaande wisselkoers tabel geeft een overzicht weer van de koersen van onze buitenlandse valuta, indien de valuta online besteld worden. Deze koers kan afwijken van de koers zoals die van toepassing is bij de GWK Travelex vestigingen. De tabel is namelijk niet bedoeld voor transacties, maar informatief en wordt minder frequent voorzien van nieuwe informatie dan de wisselkoers aangegeven bij het GWK Travelex kantoor bij u in de buurt.  In de wisselkoers tabel kunt u zowel de wisselkoers terug vinden van contant geld, als u euro's naar buitenlands geld wilt wisselen, maar ook de wisselkoers van de Cash Passport. 

Wanneer u niet zeker weet wat sommige termen betekenen, kunt u onze handige handleiding ‘wisselkoersen uitgelegd’ raadplegen om te ontdekken waar u op moet letten wanneer u  vreemde valuta omrekent en koopt 

Als u de gewenste valuta niet vindt op de onderstaande lijst, neem dan contact op met een GWK Travelex vestiging bij u in de buurt. In dat geval kan het zijn dat de bestelprocedure van de door u gewenste vreemde valuta langer duurt dan bij de vermelde valuta, omdat er bijvoorbeeld minder vraag is naar de vreemde valuta van uw keuze.

Internationale websites