Bestel direct

Buitenlands geld inwisselen & valuta omwisselen

Keuze uit 50 populaire valuta's. Bestel online en profiteer van onze beste wisselkoers en 0% provisie.

Helaas is onze valuta bestelservice tijdelijk in onderhoud. Het zal zo spoedig mogelijk worden hersteld. Onze excuses voor het ongemak.

Buitenlands geld wisselen

Buitenlands geld wisselen

Bent u van plan binnenkort op reis te gaan naar een bestemming waar niet met de euro betaald wordt? Voordat u vertrekt doet u er goed aan om buitenlands geld te wisselen wat u mee kunt nemen naar uw bestemming. Het is altijd handig om vreemde valuta bij u te hebben, zeker voor de eerste dagen van uw reis of voor onvoorziene omstandigheden die zich tijdens uw vakantie kunnen voordoen. U kunt bij GWK Travelex eenvoudig buitenlands geld wisselen, maar uiteraard kunt u bij ons het buitenlandse geld dat u nog overheeft na uw vakantie weer terugwisselen naar euro's.

Waar kan ik buitenlands geld wisselen?

U kunt buitenlands geld wisselen bij één van onze GWK Travelex vestigingen. Engelse ponden en Amerikaanse dollars hebben we altijd goed op voorraad. Wilt u andere vreemde valuta wisselen dan kunt u het beste vooraf met de betreffende GWK vestiging bellen, zodat de gewenste hoeveelheid vreemde valuta binnen enkele werkdagen voor u klaarligt wanneer u bij ons langskomt. We zijn te vinden op de grote NS stations en luchthavens in Nederland.

Met korting buitenlands geld bestellen

U kunt het uzelf echter nog een stuk makkelijker maken en dat is het bestellen van uw vreemde valuta via onze website. U ontvangt dan een aantrekkelijke korting. Door buitenlands geld online te wisselen weet u zeker dat u de meest scherpe GWK Travelex wisselkoers krijgt. Daarnaast profiteert u ook nog eens van 0% provisie wanneer u buitenlands geld online bestelt.

Bestel direct

Buitenlands geld online bestellen, hoe werkt het precies?

Online buitenlands geld bestellen is eigenlijk heel eenvoudig. U hoeft slechts enkele stappen te doorlopen om te profiteren van de beste GWK wisselkoers en de 0% provisie die we hanteren bij online bestellingen:

Stap 1: Selecteer de gewenste valuta en geef aan hoeveel valuta u wilt kopen.
Stap 2: Kies een vestiging bij u in de buurt.
Stap 3: Selecteer een datum wanneer u het bestelde geld op wilt halen.
Stap 4: Vul uw persoonlijke gegevens in en controleer de gegevens
Stap 5: Plaats de bestelling. U ontvangt via e-mail een bestelbevestiging.
Stap 6: Neem een geldig legitimatiebewijs en het bestelnummer mee als u het geld komt afhalen.

Direct buitenlands geld nodig? Bestel dan valuta via onze valuta spoed service

Staat u op het punt om naar het buitenland te vertrekken en wilt u last-minute toch nog wat buitenlands geld wisselen? Dat kan met de Valuta Spoedservice van GWK Travelex. Met deze service kunt u met spoed online buitenlands geld bestellen; de bestelde valuta liggen vervolgens binnen een half uur voor u klaar bij onze vestiging op Schiphol Plaza. Buitenlands geld wisselen met onze spoedservice levert dezelfde voordelen op wanneer u uw valuta online bestelt, uw vreemde valuta liggen voor uw vertrek op Schiphol voor u klaar, zonder dat we u daarvoor extra kosten in rekening brengen!

Handige valuta tips


Wissel zoveel u wilt met onze terugkoop garantie

Wissel zoveel u wilt met onze terugkoop garantie

Met onze valuta terugkoopgarantie kunt u gerust meer valuta meenemen: het geld dat u bij terugkomst over heeft, kunt u terugwisselen zonder ook maar 1 eurocent te verliezen.

Ontdek hoe

Raadpleeg onze valuta reisgidsen

Raadpleeg onze valuta reisgidsen

Ga voorbereid op vakantie en lees vóór vertrek onze valuta reisgidsen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ins- en outs op het gebied van geldzaken in het buitenland.

Kies een land

Valuta omrekenen en andere handige tools

Valuta omrekenen en andere handige tools

Weet u nog niet hoeveel u wilt wisselen? Maak dan gebruik van onze handige koersconverter en ander valuta advies.

Wisseladvies

Net voor vertrek op vliegveld valuta afhalen

Net voor vertrek op vliegveld valuta afhalen

Als u niet in de buurt van één van onze vestigingen woont haal dan uw valuta bestelling net voor vertrek op op het vliegveld. Dat is wel zo gemakkelijk! U vindt ons in Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Bestel valuta

Buitenlands geld verkopen

Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u terugkeert uit het buitenland? Meestal wordt er niets meer met dit buitenlandse geld gedaan bij thuiskomst, vergeet daarom niet op de luchthaven waar u Nederland weer binnenkomt uw buitenlandse geld terug te wisselen naar euro’s bij onze GWK Travelex vestigingen.

De provisie voor het wisselen van buitenlandse valuta bedraagt 0.75% van het totaalbedrag met een minimum van €3,95 en een maximum van €7,50 (tenzij anders aangegeven in de vestiging).

Lees meer