Bestel direct

Bestel met korting buitenlands geld

Profiteer online van de beste GWK Travelex wisselkoers en 0% provisie!

Buitenlands geld bestellen

Buitenlands geld bestellen

Keuze uit 50 populaire valuta, zoals de US dollar, Engelse pond, Indonesische rupiah en Thaise baht. Af te halen bij 50 wisselkantoren, waaronder Schiphol Plaza.

Bestel direct

Wissel zoveel u wilt met onze terugkoopgarantie

Wissel zoveel u wilt met onze terugkoopgarantie

Met onze valuta terugkoopgarantie kunt u gerust meer valuta meenemen: het geld dat u bij terugkomst over heeft, kunt u terugwisselen zonder ook maar 1 eurocent te verliezen. 

Lees meer

Kortingsactie online bestellen

Kortingsactie online bestellen

Profiteer alleen online van de beste GWK Travelex wisselkoers en 0% provisie. Bestel uw valuta gemakkelijk online en betaal pas als u de bestelling afhaalt.

Meer info

Vreemde valuta bestellen via GWK Travelex

Via onze site kunt u eenvoudig vreemde valuta bestellen, waarbij u profiteert van onze beste wisselkoers en 0% provisie. Bij GWK Travelex heeft u de keuze uit ruim 50 vreemde valuta die u mee kunt nemen naar het buitenland. Uw vreemde valuta liggen al binnen enkele werkdagen voor u klaar bij een van onze geldwisselkantoren. Op deze site vindt u ook onze Valuta Spoedservice, waardoor u uw bestelde vreemde valuta al binnen een half uur kunt afhalen bij ons grenswisselkantoor op Schiphol. Zo heeft u altijd uw gewenste vreemde valuta bij u voordat u naar uw buitenlandse bestemming vertrek, wel zo handig!

Bereken uw wisselkoers met onze koersconverter

Bent u benieuwd hoeveel vreemde valuta u kunt bestellen voor uw budget aan euro’s? Raadpleeg dan snel onze koersconverter, waar u direct uw euro’s kunt omrekenen naar de vreemde valuta die u van plan bent mee te nemen naar uw buitenlandse bestemming. De koersconverter is eenvoudig in gebruik doordat u alleen maar uw gewenste vreemde valuta en budget aan euro’s hoeft aan te geven, de koersconverter doet de rest. Zo rekent u snel en eenvoudig met de beste wisselkoers die GWK Travelex biedt wanneer u besluit uw vreemde valuta online te bestellen.

Hoe bestelt u buitenlands geld?


Selecteer de gewenste valuta, het bedrag dat u wilt wisselen, de afhaallocatie en de afhaaldatum. U ontvangt een email bevestiging als de bestelling geplaatst is.

Uw bestelling zal voor u klaarliggen op de dag en bij de vestiging van uw keuze. Als u de bestelling afhaalt rekent u de bestelling af.

Met buitenlands geld op zak gaat u voorbereid op reis. U heeft zo altijd wat cash geld bij u bij aankomst op uw bestemming, wel zo’n gerust gevoel!

Gemakkelijk geld wisselen bij de valuta specialist van Nederland

Gaat u op vakantie buiten de Eurozone? Dan is het altijd handig om lokale valuta mee te nemen. GWK Travelex staat wereldwijd bekend als betrouwbaar geldwisselkantoor. Onze uitgebreide kennis, expertise in vreemde valuta en uitstekende klantenservice is een bewezen succesvolle combinatie voor reizigers.

GWK Travelex was vroeger het Grenswisselkantoor en wordt vaak kortweg GWK genoemd. Met 1400 vestigingen en 1250 geldautomaten in 26 verschillende landen is GWK Travelex wereldwijd marktleider op het gebied van vreemde valuta.

Lees verder

Bekijk de reviews van onze klanten op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot


Keurig netjes,duidelijk en snel…

Keurig netjes,duidelijk en snel geholpen!

Jan Bartels

jammer dat er maar 1 medewerker achter…

jammer dat er maar 1 medewerker achter de ballie zat op dinsdag sochtends 09 april waardoor de wacht tijd wat langer was maar goed verder prima geregeld

klant

attent gemaakt op terugwisselmogelijkheid

Bestelde geld was er eerder dan verwacht en erg leuk was dat iemand mij opbelde met de vraag of ik niets iets meer wilde bestellen dan zou ik dat wat ik aan vreemde valuta over zou hebben kosteloos kunnen terugwisselen. Prima!!

H/M.T

Prima geholpen....geen koersverlies.

Prima geholpen....geen koersverlies.

Robert de Pauw

Prima geregeld !

Prima geregeld !

Paul Knoben

keurig geregeld

goed geregeld thuis achter de PC, keurig afgehandeld op schiphol

david van boven

Goede en snelle service met verbeterpunt

Goede en snelle service. Website is duidelijk bij het bestellen van vreemde valutta. Enige verbeterpunt: mogelijkheid om bij het bestellen op de website aan te geven of je kleine/ grote coupures wil. Nu moet je er acheraan bellen.

F. Bottse

Goede afhandeling

Goede afhandeling, waaronder ook het retourneren van het overgebleven briefgeld. Het enige wat tegenviel was de wachttijd op het kantoor van GWK. Dit wegens drukte.

L4A

Handig duidelijk en prima geholpen

Handig duidelijk en prima geholpen

F Van Der Velden

Snel en servicegericht

Snel en servicegericht

Lilian Roos

Duidelijke website en vriendelijk…

Duidelijke website en vriendelijk personeel in Maastricht.

erick

Goed maar nog niet top

Via internet besteld. Te betalen bedrag was toch net weer wat hoger dan tijdens de bestelling. Vreemd. Bestelling (2 valuta) lag klaar maar niet bij elkaar Qua tijd niet sneller met vooraf bestellen dan aanschaffen aan de balie.

Paul Rotterdam

Prima service

Prima service en geld was eenvoudig af te halen in de terminal.

Heer H. de Jong

Kreeg ter plekke prima aanvullend advies

Kreeg ter plekke prima aanvullend advies

Jan Drent

Makkelijk geregeld

Makkelijk, lag klaar en was met 3 minuten klaar.

Ad Bakker

GWK Travelex Is beoordeeld met 4 sterren (uit 5) door Trustpilot ,gebaseerd op 9575 beoordelingen