Persberichten


Filter per maand:

Top 3 bestemmingen voor paasbreak en meivakantie door valutakoersen

29 mrt 2017

Wie op zoek is naar aanbiedingen voor een meivakantie in het buitenland, doet er verstandig aan ook te kijken naar de actuele valutakoersen. Een lagere koers kan een stedentrip of midweek enkele tientallen euro’s goedkoper maken. GWK Travelex, ’s werelds grootste gespecialiseerde aanbieder van valutadiensten, heeft een top 3 gemaakt van niet-eurolanden in Europa met een gunstige muntkoers voor een paasbreak of meivakantie.


Nu ook Roemeense lei wisselen bij GWK Travelex

22 jul 2016

GWK Travelex heeft vandaag het valuta-aanbod uitgebreid met een nieuwe munt, de Roemeense lei.


GWK Travelex wint Schiphol Guestfriendliness Award

22 apr 2016

GWK Travelex heeft voor het tweede jaar op rij de Guestfriendliness Award in de wacht gesleept op de jaarlijkse uitreiking van de Schiphol Consumer Awards. Schiphol beloont op dit feestelijke event commerciële bedrijven die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van gastvrijheid, duurzaamheid, innovativiteit en groei.


Nieuwe valuta bij GWK Travelex: De Vietnamese dong

11 apr 2016

GWK Travelex is per 11 april gestart met de verkoop van de Vietnamese dong. Deze munteenheid van Vietnam was eerder nog niet beschikbaar, maar vanwege de toenemende vraag naar de Vietnamese dong heeft GWK Travelex deze munt recentelijk toegevoegd aan de rij van beschikbare valuta.


GWK Travelex wint Schiphol Consumer Award

16 mrt 2015

Vorige week heeft GWK Travelex, de specialist in buitenlands geld, de Guestfriendliness Award gewonnen.Zoek in berichten