Bestel direct

Travel wild, pay wisely

Travel wild, pay wisely

Zorg voor een goede voorbereiding. Bestel buitenlands geld voor aanvang van uw reis. Zo heeft u altijd wat cash geld op zak, wel zo'n gerust gevoel!

BESTEL DIRECT

Kortingsactie online bestellen

Kortingsactie online bestellen

Profiteer alleen online van de beste GWK Travelex wisselkoers en 0% provisie. Bestel uw valuta gemakkelijk online en betaal pas als u de bestelling afhaalt.

Meer info

Buitenlands geld bestellen

Buitenlands geld bestellen

Keuze uit 50 populaire valuta, zoals de US dollar, Engelse pond, Indonesische rupiah en Thaise baht. Af te halen bij 50 wisselkantoren, waaronder Schiphol Plaza.

Bestel direct

Wissel zoveel u wilt met onze terugkoopgarantie

Wissel zoveel u wilt met onze terugkoopgarantie

Met onze valuta terugkoopgarantie kunt u gerust meer valuta meenemen: het geld dat u bij terugkomst over heeft, kunt u terugwisselen zonder ook maar 1 eurocent te verliezen. 

Lees meer

Vreemde valuta bestellen via GWK Travelex

Via onze site kunt u eenvoudig vreemde valuta bestellen, waarbij u profiteert van onze beste wisselkoers en 0% provisie. Bij GWK Travelex heeft u de keuze uit ruim 50 vreemde valuta die u mee kunt nemen naar het buitenland. Uw vreemde valuta liggen al binnen enkele werkdagen voor u klaar bij een van onze geldwisselkantoren. Op deze site vindt u ook onze Valuta Spoedservice, waardoor u uw bestelde vreemde valuta al binnen een half uur kunt afhalen bij ons grenswisselkantoor op Schiphol. Zo heeft u altijd uw gewenste vreemde valuta bij u voordat u naar uw buitenlandse bestemming vertrek, wel zo handig!

Bereken uw wisselkoers met onze koersconverter

Bent u benieuwd hoeveel vreemde valuta u kunt bestellen voor uw budget aan euro’s? Raadpleeg dan snel onze koersconverter, waar u direct uw euro’s kunt omrekenen naar de vreemde valuta die u van plan bent mee te nemen naar uw buitenlandse bestemming. De koersconverter is eenvoudig in gebruik doordat u alleen maar uw gewenste vreemde valuta en budget aan euro’s hoeft aan te geven, de koersconverter doet de rest. Zo rekent u snel en eenvoudig met de beste wisselkoers die GWK Travelex biedt wanneer u besluit uw vreemde valuta online te bestellen.

Hoe bestelt u buitenlands geld?


Selecteer de gewenste valuta, het bedrag dat u wilt wisselen, de afhaallocatie en de afhaaldatum. U ontvangt een email bevestiging als de bestelling geplaatst is.

Uw bestelling zal voor u klaarliggen op de dag en bij de vestiging van uw keuze. Als u de bestelling afhaalt rekent u de bestelling af.

Met buitenlands geld op zak gaat u voorbereid op reis. U heeft zo altijd wat cash geld bij u bij aankomst op uw bestemming, wel zo’n gerust gevoel!

Gemakkelijk geld wisselen bij de valuta specialist van Nederland

Gaat u op vakantie buiten de Eurozone? Dan is het altijd handig om lokale valuta mee te nemen. GWK Travelex staat wereldwijd bekend als betrouwbaar geldwisselkantoor. Onze uitgebreide kennis, expertise in vreemde valuta en uitstekende klantenservice is een bewezen succesvolle combinatie voor reizigers.

GWK Travelex was vroeger het Grenswisselkantoor en wordt vaak kortweg GWK genoemd. Met 1400 vestigingen en 1250 geldautomaten in 26 verschillende landen is GWK Travelex wereldwijd marktleider op het gebied van vreemde valuta.

Lees verder

Leuk ervaring, snel en spontaan

Leuk ervaring, snel geholpen. Spontane medewerkster.

Karin Leggedoor

Prima

Prima, snel geregeld

mehmet Akpinar

Helemaal goed

Helemaal goed, snel en makkelijk

Marcel

Erg vriendelijk geholpen

Erg vriendelijk geholpen. Kon coupures aanpassen aan wat ik wilde (USD). Bestelling lag keurig klaar

Marja

Online besteld

Online besteld, telefonisch gevraagd of ik het eerder op kon halen. Geen probleem, alles lag klaar.

Ingeborg Massier

Dag eerder lag het al klaar wat goed…

Dag eerder lag het al klaar wat goed uitkwam dus alles perfect op 1 ding na ze vroegen geen id wat ik vreemd vond

Jurgen Cleijne

De afwerking aan het loket was perfect.

De afwerking aan het loket was perfect. Jammer dat bij aankomst maar 1 loket open was, terwijl een klant werd geholpen die 20 minuten nodig had om geholpen te worden. Pas nadat deze klant was geholpen werd een 2e loket geopend.Ik vindt dat dit organisatorisch niet kan in een grensplaats als Venlo.

Han van Slooten

Service prime de luxe maar locatie een stuk minder.

Service prime de luxe. Maar locatie is een stuk minder: veel bouwwerkzaamheden in de buurt: Centraal Station Den Haag. Lastig te vinden ook.

Lex Sijtsma

Prima service

Prima service

W. Sturrock

Goede service

Goede service, de bestelling lag op de afgesproken datum klaar. Werd snel geholpen, en ik hoorde dat men bij het GWK ook de Schotse ponden aanneemt, dat doen ze zelfs in Engeland niet eens.

cursist Corrie

Alles keurig geregeld

Alles keurig geregeld. Levertijd had iets korter mogen zijn.

Bas

Prima service

Prima service

Wilma

Prima service!

Prima informatie over dat als je online bestelt, de beste koers krijgt en minder kosten hebt

Bianca Linders

Goede service!

Via de site kon ik het geld pas een week later halen en toen ik hierover belde maakten ze het voor mij in orde en kon ik het de volgende dag al halen.

Sanne

Vlotte en prettige afhandeling van mijn aanvraag voor Britse ponden

Vlotte en prettige afhandeling van mijn aanvraag voor Britse pon

Willem