Bestel direct

Bestel met korting buitenlands geld

Profiteer online van de beste GWK Travelex wisselkoers en 0% provisie!

Buitenlands geld bestellen

Buitenlands geld bestellen

Keuze uit 50 populaire valuta, zoals de US dollar, Engelse pond, Indonesische rupiah en Thaise baht. Af te halen bij 50 wisselkantoren, waaronder Schiphol Plaza.

Bestel direct

Wissel zoveel u wilt met onze terugkoopgarantie

Wissel zoveel u wilt met onze terugkoopgarantie

Met onze valuta terugkoopgarantie kunt u gerust meer valuta meenemen: het geld dat u bij terugkomst over heeft, kunt u terugwisselen zonder ook maar 1 eurocent te verliezen. 

Lees meer

Kortingsactie online bestellen

Kortingsactie online bestellen

Profiteer alleen online van de beste GWK Travelex wisselkoers en 0% provisie. Bestel uw valuta gemakkelijk online en betaal pas als u de bestelling afhaalt.

Meer info

Vreemde valuta bestellen via GWK Travelex

Via onze site kunt u eenvoudig vreemde valuta bestellen, waarbij u profiteert van onze beste wisselkoers en 0% provisie. Bij GWK Travelex heeft u de keuze uit ruim 50 vreemde valuta die u mee kunt nemen naar het buitenland. Uw vreemde valuta liggen al binnen enkele werkdagen voor u klaar bij een van onze geldwisselkantoren. Op deze site vindt u ook onze Valuta Spoedservice, waardoor u uw bestelde vreemde valuta al binnen een half uur kunt afhalen bij ons grenswisselkantoor op Schiphol. Zo heeft u altijd uw gewenste vreemde valuta bij u voordat u naar uw buitenlandse bestemming vertrek, wel zo handig!

Bereken uw wisselkoers met onze koersconverter

Bent u benieuwd hoeveel vreemde valuta u kunt bestellen voor uw budget aan euro’s? Raadpleeg dan snel onze koersconverter, waar u direct uw euro’s kunt omrekenen naar de vreemde valuta die u van plan bent mee te nemen naar uw buitenlandse bestemming. De koersconverter is eenvoudig in gebruik doordat u alleen maar uw gewenste vreemde valuta en budget aan euro’s hoeft aan te geven, de koersconverter doet de rest. Zo rekent u snel en eenvoudig met de beste wisselkoers die GWK Travelex biedt wanneer u besluit uw vreemde valuta online te bestellen.

Hoe bestelt u buitenlands geld?


Selecteer de gewenste valuta, het bedrag dat u wilt wisselen, de afhaallocatie en de afhaaldatum. U ontvangt een email bevestiging als de bestelling geplaatst is.

Uw bestelling zal voor u klaarliggen op de dag en bij de vestiging van uw keuze. Als u de bestelling afhaalt rekent u de bestelling af.

Met buitenlands geld op zak gaat u voorbereid op reis. U heeft zo altijd wat cash geld bij u bij aankomst op uw bestemming, wel zo’n gerust gevoel!

Gemakkelijk geld wisselen bij de valuta specialist van Nederland

Gaat u op vakantie buiten de Eurozone? Dan is het altijd handig om lokale valuta mee te nemen. GWK Travelex staat wereldwijd bekend als betrouwbaar geldwisselkantoor. Onze uitgebreide kennis, expertise in vreemde valuta en uitstekende klantenservice is een bewezen succesvolle combinatie voor reizigers.

GWK Travelex was vroeger het Grenswisselkantoor en wordt vaak kortweg GWK genoemd. Met 1400 vestigingen en 1250 geldautomaten in 26 verschillende landen is GWK Travelex wereldwijd marktleider op het gebied van vreemde valuta.

Lees verder

Prima service

Prima service

Ellen Huberts-Geluk

Perfect

Snel en een overzichtelijke site

Willem

Prima en efficient

Prima en efficient

Lambert Dilling

Aardige medewerkster

Aardige medewerkster, goede deal door de prijsgarantie.

Nicky

Heb het goed geholpen en werd goed…

Heb het goed geholpen en werd goed uitgelegd als je geld over had hoe je het weer kan om ruilen

Elsevier

Alles liep gemakkelijk

Alles liep gemakkelijk, bedankt.

Ljenka Cuypers

Keurig netjes lag het bestelde geld…

Keurig netjes lag het bestelde geld voor me klaar.Zeer tevreden.

C.Sol

Een positieve review.

Ik deel de negatieve reacties niet. Een paar keer maakte ik gebruik van de diensten van GWK en mijn ervaringen zijn vooralsnog goed. Maar ik mij kan zeker voorstellen dat als er een probleem is en je niet goed gehoord wordt, je je flink gefrustreerd kan voelen. Maar dat is in zijn algemeenheid natuurlijk zo.

Mw. K.E.

Betrouwbare

Goed , lastminutes online .ik heb al gedaan. Snel, & betrouwbaar.super

Fitri Taslim

Voor het eerst gebruik gemaakt van GWK

Voor het eerst gebruik gemaakt van GWK. Kon het al eerder ophalen dan de “automatische kalender” aangaf: daar was ik erg blij mee. Ik werd ter plaatse goed geholpen. Wanneer nodig: voor herhaling vatbaar.

Marten Terwal

Vriendelijk personeel maar afhandeling niet helemaal vlekkeloos.

Ik had geld besteld via internet maar bij het afhalen bleek het bestelde geld zoek geraakt. Uiteindelijk is het toch nog goed gekomen. Daarnaast werd ik wel gewoon vriendelijk geholpen. Conclusie: Niet helemaal vlekkeloos maar verder prima dienstverlening.

Arnhem2019

Snelle en behulpzame dame

Snelle en behulpzame dame

Marc Beckers

Vlissingen naar GWK

prima service en website is goed uitgevoerd. duidelijk. Afhandeling aan het loket ook goed. Geen bijzonderheden maar vriendelijk geholpen. Enige nadeel van de locatie is de afstand. Ben woonachtig in Vlissingen en moet ruim 45min reizen heen en ook weer 45min terug. Dat is tijdrovend.

Martinus Gellen

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Milis Renaud

Makkelijk bestellen en ophalen

Makkelijk te bestellen en voor je vakantie begint, even langslopen op Schiphol om je geld op te halen.

H Nagelhout