Bestel direct

Wissel buitenlands geld met korting

Profiteer online van een scherpe GWK Travelex wisselkoers en 0% provisie!

Buitenlands geld wisselen met korting

Wissel eenvoudig bij GWK Travelex buitenlands geld met korting. Als u online buitenlands geld wisselt bij GWK Travelex profiteert u alleen online van een scherpe GWK Travelex wisselkoers en 0% provisie!

Het bestellen van buitenlands geld met korting kan eenvoudig online. Selecteer via de online valuta bestelservice de gewenste valuta en het bedrag in euro's dat u wil wisselen naar buitenlands geld. Kies zelf een gewenst afhaalmoment en haal uw buitenlands geld bestelling veilig af bij een vestiging naar keuze.

BESTEL MET KORTING

Scherpe GWK Travelex Wisselkoers en 0% provisie

Als u online uw buitenlands geld wisselt, profiteert u altijd van een scherpe GWK Travelex wisselkoers. Bovendien wordt de online wisselkoers op de besteldatum aan u berekend, tenzij de wisselkoers op de dag van afhalen in de vestiging voor u gunstiger is. Wij berekenen dan deze gunstigere koers.

0% provisie

Wissel buitenlands geld online en profiteer naast een scherpe GWK Travelex wisselkoers ook van 0% provisie! Hiermee bespaart u per bestelling minimaal € 3,99 aan provisiekosten!

Scherpe GWK Travelex Wisselkoers en 0% provisie

Valuta terugkoopgarantie

Twijfels over de doorgang van uw reis? Of weet u niet hoeveel buitenlands geld u moet bestellen? Kies dan bij het bestellen van uw buitenlands geld voor de valuta terugkoopgarantie. Met de valuta terugkoopgarantie wisselt u namelijk uw overgebleven buitenlands geld terug tegen dezelfde koerswaarde en 0% provisie.

BESTEL DIRECT