Cash Passport Prepaid MasterCard®

Veilig, gemakkelijk en herlaadbaar

U wilt dat uw geldzaken goed geregeld zijn tijdens uw vakantie. Dat betekent dat u altijd en overal over voldoende geld wilt beschikken, wanneer het u uitkomt. Er zijn echter bestemmingen waar u liever niet al te veel cash geld bij u wilt hebben wanneer u over straat gaat. In die gevallen biedt het Cash Passport van GWK Travelex uitkomst. Het gemak van een debit card en creditcard gecombineerd, wel zo handig!

MCP - Revised

Uw prepaid MasterCard is verkrijgbaar in drie verschillende munteenheden, de euro, de Amerikaanse dollar en het Britse pond. Op de kaart van uw keuze ziet u de gekozen munteenheid duidelijk terug.

MCP - Revised

Stort uw geld op een Prepaid MasterCard

Met de Prepaid MasterCard heeft u tijdens uw reizen een zorg minder – de kaart combineert de veiligheid van reischeques met het gemak van een creditcard. U kunt uw reisbudget van tevoren op de kaart laden en het geld veilig en eenvoudig bij MasterCard-geldautomaten pinnen. Bovendien functioneert de kaart ook als een normale creditcard in winkels en restaurants met het MasterCard-logo.

De Prepaid MasterCard® is verkrijgbaar in Amerikaanse dollars, Britse ponden en euro's.

Voordelen van de Prepaid MasterCard

  • Beveiligd middels chip en pin
  • De Prepaid MasterCard is niet aan uw bankrekening gekoppeld
  • Herlaadbaar
  • Wereldwijde Card Service – 24 uur per dag, 7 dagen in de week
  • Wordt geaccepteerd door meer dan 34 miljoen bedrijven en geldautomaten met het MasterCard-symbol

Welke mogelijkheden biedt de Prepaid MasterCard®

Bij GWK Travelex kunt u eenvoudig vreemde valuta kopen en het geld in één van onze vele vestigingen afhalen. U heeft echter ook de mogelijkheid om de gereserveerde buitenlandse valuta meteen op een prepaid debitcard, het Cash Passport, te laten zetten die u vervolgens eveneens in een vestiging naar keuze kunt afhalen. Wanneer u niet met contant geld wilt betalen zijn prepaid debitcards een gemakkelijke en veilige oplossing.

GWK Travelex zet het gewenste bedrag aan vreemde valuta of euro’s op het Cash Passport. Deze kaart ziet er als een gewone MasterCard betaalkaart uit en functioneert ook op dezelfde manier. Met de prepaid debitcard kunt u wereldwijd zonder contant geld aankopen doen en indien nodig ook eenvoudig geld pinnen bij geldautomaten. Het Cash Passport wordt door meer dan 34 miljoen bedrijven en geldautomaten met het MasterCard-symbool geaccepteerd.

Voordelen ten opzichte van normale creditcards

U betaalt met prepaid debitcards rechtstreeks in de lokale valuta en zo bespaart u dus eventuele transactiekosten.

Bovendien is een Cash Passport zeer veilig: de debitcard is prepaid en niet aan uw eigen bankrekening gekoppeld. Bij een eventueel verlies van de kaart blijft de mogelijke schade dus beperkt.

Bij een eventueel verlies kunt u de kaart via de Cash Passport klantenservice laten blokkeren – 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bovendien is de kaart middels de chip- en pintechnologie beveiligd – zoals u dat ook bij een normale creditcard gewend bent.

Een ander voordeel van de prepaid debitcards van Cash Passport is dat er telkens opnieuw geld op gestort kan worden. Wanneer uw tegoed op is, zet u in een GWK Travelex-vestiging of via een bankoverschrijving weer geld op uw kaart.

Cash Passports worden uitgegeven door Wirecard Card Solutions Ltd ("WDCS") op basis van een licentie van MasterCard International.

MasterCard en het MasterCard-handelsmerk zijn geregistreerde handelsmerken van MasterCard International Incorporated.

Op de Cash Passports zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Vraag in één van onze vestigingen om meer informatie.