Gebruik van de Prepaid MasterCard®

Met de Cash Passport-kaart kunt u uw geld voor tijdens uw vakantie op een handige manier meenemen. U kunt uw reisbudget vooraf veilig en eenvoudig op de kaart zetten en later bij miljoenen MasterCard®-geldautomaten pinnen of met de kaart bij winkels en restaurants betalen die MasterCard accepteren.

  • Uw saldo bekijken

Registreer uw Cash Passport-kaart onder My Account, om uw saldo en de meest recente transacties te bekijken. Een andere optie is om de Cash Passport-service op één van de aangegeven nummers te bellen.

  • Geld op uw Cash Passport-kaart storten

U kunt uw Cash Passport-kaart herladen bij alle GWK Travelex vestigingen in Nederland, mits de kaart ook in Nederland is aangeschaft.

  • Uitbetaling van het saldo op de kaart

Wanneer u uw kaart niet op een volgende reis wilt gebruiken, kunt u het resterende tegoed bij een geldautomaat met het MasterCard®-logo pinnen (mits dat tegoed niet hoger is dan het maximale bedrag dat bij die geldautomaat gepind kan worden).

U kunt er echter ook voor kiezen om na overlegging van uw Cash Passport-kaart en een geldig identiteitsbewijs het resterende saldo (na aftrek van eventuele kosten) bij de GWK Travelex vestiging van uw keuze uit te laten betalen.

  • Verloren of gestolen kaarten

Wanneer u uw Cash Passport-kaart verliest of wanneer deze gestolen is en u het verlies c.q. de diefstal meteen aan de Cash Passport klantenservice heeft gemeld, dan kan deze u helpen om het geld op de kaart veilig te stellen.

Nederland 0800 022 8308
Andere landen +44 20 3284 8396

Bestel een Cash Passport Prepaid MasterCard