Nu nog aantrekkelijker om buitenlands geld online te bestellen bij GWK Travelex


16 jan 2013


Gaat u naar een land waar niet met de euro wordt betaald? Vertrouw dan niet alleen op uw betaalpas en creditcard, maar zorg dat u ook buitenlands geld bij u heeft. U kunt tijd en geld besparen als u dit online bestelt bij GWK Travelex. Als u op vakantie gaat buiten de eurozone is het altijd verstandig om lokale valuta mee te nemen. Vanzelfsprekend kunt u uw geld wisselen bij één van de 51 GWK Travelex vestigingen, maar u kunt het ook vooraf bestellen op hun website www.gwktravelex.nl.

Als u online uw buitenlands geld bij GWK Travelex bestelt profiteert u van 0% provisie en de beste GWK Travelex koers. Voor online bestellingen geldt tevens dat de op de besteldatum geldende online koers wordt berekend, tenzij de koers in de vestiging op moment van afhalen voor de klant gunstiger is. Zo profiteert u altijd van de beste valuta koers.

Dankzij de recent gelanceerde gebruiksvriendelijke online bestelservice, kunnen reizigers snel en eenvoudig 39 meest gangbare valuta reserveren. Als u populaire valuta bestelt, zoals Amerikaanse dollars en Britse ponden, dan ligt de bestelling al de volgende dag voor u klaar. Heel handig is de mogelijkheid uw bestelling op de dag van vertrek af te halen op Schiphol Airport of een regionale luchthaven als Eindhoven Airport of Rotterdam Airport. Uiteraard kunt u de bestelling ook ophalen bij de GWK Travelex vestigingen op de grotere NS stations en in stadscentra.
De website van GWK Travelex biedt bovendien allerlei handige hulpmiddelen. U kunt bijvoorbeeld de meest recente online wisselkoersen raadplegen en nagaan hoeveel buitenlands geld kost met behulp van onze valuta calculator.