Airport Shuttle ontzorgt de reiziger op Eindhoven Airport


15 okt 2014


Sinds ruim een jaar rijdt tussen Eindhoven station en Eindhoven Airport de Airport Shuttle. De Airport Shuttle is een unieke samenwerking tussen NS, Eindhoven Airport, Hermes en GWK Travelex. De partijen hebben de handen ineen geslagen om te komen tot meer gemak voor en het ontzorgen van de reiziger.

Het afgelopen jaar is hard gewerkt om het ketenproduct compleet te maken en de reiziger verder te ontzorgen. Inmiddels zijn hierin een aantal belangrijke stappen gemaakt:
 
• De reiziger kan een combiticket kopen welke geldig is voor zowel de bus als de trein;
• De reiziger zal geholpen worden door schermen met vluchtinformatie op het station;
• Op Eindhoven Airport ziet de passagier die aankomt op het vliegveld direct een scherm met treinreisinformatie en signing naar het verkooppunt van NS;
• In de bus wordt de reiziger verder geholpen door een Engelssprekende chauffeur die als gastheer fungeert en de vragen van de reizigers kan beantwoorden. Daarnaast is er voldoende ruimte voor koffers, zodat de reizigers comfortabel kunnen zitten;
• De Airport Shuttle rijdt direct, zonder tussenstops, vanaf het station naar Eindhoven Airport en vice versa.

Op deze manier wordt een uniek totaalconcept geboden, waardoor de bereikbaarheid van Eindhoven Airport wordt verbeterd, cruciaal bij een snelgroeiende luchthaven.