GWK Travelex Rotterdam Groothandelsgebouw (nabij busterminal Rotterdam CS) - Rotterdam

Bekijk op kaart
Informatie over deze vestiging

Geldwisselkantoor Rotterdam Conradstraat

Geld wisselen in Rotterdam - dichtbij het Groothandelsgebouw

Geld wisselen in de regio Rotterdam? Bij onze GWK op Rotterdam CS kunt u uw geld naar vreemde valuta wisselen of uw online bestelde valuta afhalen. Heeft u nog vreemde valuta over bij terugkomst dan kunt u bij onze GWK vestiging deze valuta snel en gemakkelijk weer terug wisselen. Houd u er rekening mee dat u bij het geld wisselen niet met VPay card kunt betalen, alle overige betaalmogelijkheden zijn wel toegestaan.

Denkt u er ook aan dat u altijd een geldig legitimatiebewijs meeneemt? Hier kan namelijk door ons GWK personeel naar gevraagd worden.

Waar vind ik deze GWK vestiging in Rotterdam?

Wilt u weten hoe u deze GWK vestiging in Rotterdam het beste kunt bereiken? Hieronder leest u meer over de exacte locatie en waar u het beste kunt parkeren.

Locatie

Deze GWK vestiging bevindt zich aan de voorzijde van Rotterdam Centraal Station, gevestigd in het Groothandelsgebouw, aan de kant van het busstation.

Parkeren

Wanneer u met de auto naar onze GWK vestiging komt dan kunt u parkeren naar het kantoor van Nationale Nederlanden. In de buurt van het station bevinden zich ook verschillende parkeergarages waar u gebruik van kunt maken. Houd er wel rekening mee dat het niet goedkoop is om in Rotterdam te parkeren.

Wat vind ik nog meer in de buurt van het GWK?

Wanneer u nog wat tijd over heeft na uw bezoek aan onze GWK vestiging dan bent u binnen 10 minuten lopend in het centrum van Rotterdam waar u vele kanten op kunt. Winkelen, musea, de Rotterdamse Haven, allemaal leuke bezigheden om wat langer voor in de stad te blijven.