Geld wisselen op Schiphol


4 mei 2015


Geld wisselen op Schiphol, bent u ook op de hoogte van de mogelijkheden? GWK Travelex en Schiphol werken nauw samen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken wanneer u nog geld wilt wisselen voordat u op reis gaat. We hebben verspreid over de luchthaven meerdere GWK vestigingen waar u niet alleen geld kunt wisselen, u kunt hier ook uw online valutabestelling afhalen of gebruik maken van onze GWK Valuta Spoedservice.

Geldwisselkantoren van GWK Travelex op Schiphol

Geld wisselen op Schiphol kan op meerdere locaties binnen de luchthaven. Een overzicht van onze GWK vestigingen, zowel voor als achter de douane.

GWK Schiphol Plaza

De GWK vestiging op Schiphol Plaza ligt voor de douane en is daarmee voor iedereen toegankelijk, dus ook voor niet-reizigers. U kunt hier uw euro’s voor buitenlands geld wisselen voordat u op reis gaat of de vreemde valuta afhalen die u online heeft besteld via de site van GWK Travelex.

Geld wisselen achter de douane op Schiphol

Geld wisselen voordat u op reis gaat? Het is altijd verstandig om cash geld mee te nemen voor de eerste dagen van uw verblijf in het buitenland. U kunt ook achter de douane op Schiphol terecht bij één van onze GWK vestigingen om uw euro’s voor vreemde valuta te wisselen. We hebben één vaste vestiging en twee mobiele GWK vestigingen, op de F- en op de G-pier. Daar kunt u nog last-minute uw geld wisselen voordat uw vlucht vertrekt.

undefined

 

GWK  Valuta Spoedservice Schiphol

Heeft u met spoed vreemde valuta nodig? Wanneer u gebruik maakt van de GWK Spoedservice kunt u deze valuta via onze site bestellen, uw gewenste hoeveelheid vreemde valuta ligt binnen een half uur klaar bij onze GWK vestiging op Schiphol Plaza. Met de Spoedservice van GWK Travelex vertrekt u daarom altijd met een gerust gevoel naar het buitenland.

GWK Travelex en Schiphol, een vertrouwde combinatie

Onze GWK vestigingen op Schiphol zijn niet alleen geschikt om geld te wisselen. U kunt ook bij het GWK terecht voor informatie over betalingen in het buitenland, adresgegevens van onze buitenlandse vestigingen en alle overige financiële kwesties die van belang zijn wanneer u naar het buitenland gaat. We helpen u graag verder in een van onze GWK vestigingen op Schiphol zodat u goed voorbereid het vliegtuig instapt. GWK Travelex en Schiphol, de ideale start van uw reis!